TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poate o vulpe
Poate o vulpe
Vezi
galerie

Poate o vulpe

de Allison McGhee, Kathi Appelt

Titlu apărut în colecția Premium Junior. Editura Gama la Gama

Id: #374539

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mai mult decât surori, mai mult decât prietene. Într-o dimineață de iarnă, Sylvie aleargă spre singurul loc unde nu are voie să meargă: râul. Aleargă mai repede decât oricine și nimeni nu vede ce i se întâmplă... la fel cum nimeni n-o mai vede vreodată. Tot atunci, în adâncul pădurii se naște un pui de vulpe. Senna e o vulpe-Kennen, legată deopotrivă de lumea animalelor și de cea a spiritelor. E încă foarte tânără, dar simte că a venit pe lume cu un motiv foarte special. Iar când Jules hotărăște să plece pe urmele surorii sale, granița dintre lumea oamenilor și lumea umbrelor se va fărâmița.

 

Scris din două perspective – a lui Jules și a Sennei, cele două personaje a căror soartă se împletește –, romanul este o poveste tulburătoare despre suferință, dar și speranță.

 

Kathi Appelt a scris până acum peste 40 de cărți pentru copii și adolescenți și s-a aflat pe lista scurtă a prestigioaselor premii Newbery, iar Alison McGhee a fost săptămâni la rând în topul New York Times și a fost nominalizată la Premiul Pulitzer.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Allison McGhee, Kathi Appelt

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786060560999

Copertă: Paperback

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Allison McGhee
Allison McGhee
Autor

Alison McGhee este o autoare americană, care a publicat mai multe cărți ilustrat...

vezi autor