TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
1000 de cuvinte în engleză GI-000-10DCNE-17-N-001
1000 de cuvinte în engleză
Vezi
galerie

1000 de cuvinte în engleză

Id: #251142

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest minidicționar englez-român îi învață pe copii vocabularul de bază al limbii engleze într-un mod ușor și plăcut. Fiecare termen este însoțit de pronunția corespunzătoare și de ilustrații sugestive care ajută la asocierea cuvântului cu semnificația sa. Este un instrument perfect pentru învățarea limbii engleze!

 
"Acest dicționar este destinat copiilor care încep să facă primii pași în limba engleză, precum și celor care au deja unele noțiuni și vor să-și îmbogățească vocabularul de bază. După cum veți vedea, este o carte cu un corp de literă potrivit și ilustrații color foarte expresive și atrăgătoare, care facilitează folosirea ei și totodată stimulează interesul pentru limba și învățarea acesteia.
Fiecare cuvânt este tipărit cu litere bold, având alături, în paranteză, pronunția. Această pronunție este redată conform normelor internaționale de transliterare și este de dorit că părintele să-l ajute pe copil să învețe să o citească. De asemenea, este de dorit și accentul corect al cuvântului în limba engleză.
Vocabularul din acest dicționar a fost ales ținând cont de cuvintele cel mai frecvent folosite de copii în diferitele contexte în care se regăsesc: acasă, la școală, pe stradă etc. În carte se află și informații din diverse domenii de interes: lunile anului, zilele săptămânii, culori, Halloween, Crăciun etc.
În final, obiectivele acestei cărți sunt:
• Să-l ajute pe copil să facă primii pași în folosirea unui dicționar (una dintre cărțile cel mai des utilizate pe parcursul vieții.)
• Să ofere un vocabular de bază pentru comunicare.
• Să-l inițieze în înțelegerea transcrierii fonetice internaționale.
• Și, mai ales, să-l ajute să învețe fără să-și dea seama, petrecând momente distractive.
Aș vrea să închei îndemnându-vă pe dumneavoastră, bunici, profesori — într-un cuvânt, educatorii — să inventați diferite jocuri cu acest dicționar pentru a face totul și mai atrăgător pentru cei mici.
Vă îmbrățișez cu drag, Ana Serna Vara" (Din "Prefața" dicționarului)
extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2017

ISBN: 978-606-525-921-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 238

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Girasol