TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Străfurnica, în căutarea Atlantidei (Vol. 2) FA-CAI-SNCAMD-16-N-001
Străfurnica, în căutarea Atlantidei (Vol. 2)
Vezi
galerie

Străfurnica, în căutarea Atlantidei (Vol. 2)

de Carmen Ivanov

Id: #253625

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Manual de dicție pentru copii
 

Descriere produs

Cartea, Strafurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare. Răsplată: o dicție impecabilă și un bagaj de cuvinte noi care vor îmbogăți limbajul copilului.


Mai mult, Strafurnica, în căutarea Atlantidei este o carte de aventuri pentru copii, plină de mister, dar cu exerciții de dicție ascunse în text, excelent ilustrată de către Radu Boeru. Manualul cuprinde pe lângă povestea Strafurnicii, sute de exerciții de dicție, de tip "încurcă limba” și o mulțime de sfaturi pentru părinți. De asemenea, aici veți găsi informații despre psihologia vocii la copii, tonalitate, ritmul vorbirii sau defectele de pronunție.

Acțiunea din Strafurnica în căutarea Atlantidei are loc în ocean, locul în care se întâmplă tot felul de lucruri haioase și pline de învățăminte pentru cei mici. Strafurnica va trebui să rezolve o mulțime de enigme, pentru a ajunge la destinație, iar indiciile primite sub formă de exerciții de dicție, o vor ajută să descopere locul misterios în care se găsește Atlantida.

Ce te faci însă dacă puștiul tău nu pare să aibă mari probleme, dar parcă nici nu vorbește cum ar trebui? Îi e lene să pronunțe răspicat și să-și formuleze corect și complet propozițiile sau vorbește repede și ciunteste cuvintele de nu mai înțelegi nimic. Cititul cu voce tare, povestitul și niște exerciții amuzante de dicție pot face minuni.

Pe lângă faptul că îi ajută pe copii să vorbească mai bine, Strafurnica în căutarea Atlantidei dezvoltă vocabularul celor mici și îi introduce în lumea subacvatica excelent creață de Carmen Ivanov.

Cine este Strafurnica?
Strafurnica este personajul care îi va introduce pe cei mici în lumea imaginară și plină de aventuri din cele 20 de povești din manualul de dicție. Intenția mea a fost de a creă un univers nou, cu un personaj principal nemaiîntâlnit. Menirea Strafurnicii este să rezolve toate problemele prietenilor săi și să se implice în cele mai năstrușnice aventuri. Și evident, să te facă să citești de mai multe ori un paragraf, până reușești să pronunți toate sunetele.


Manualul de dicție va oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: pronunție, dificultăți de articulație, volumul vocii, ritm, tonalitate, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, Strafurnica, în căutarea Atlantidei, veți descoperi o vastă culegere de exerciții cu peste 200 de aplicații practice. Strafurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Ivanov

Data apariției: ianuarie 2016

ISBN: 978-606-880-406-4

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Favorit

Carmen Ivanov
Carmen Ivanov
Autor

Carmen Ivanov este unul dintre cei mai cunoscuţi traineri de dicţie din România....

vezi autor