TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Balul florilor CC-SIL-BALULF-18-N-001
Vezi
galerie

Balul florilor

de Sigrid Laube

Id: #252420

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Astăzi are loc Balul florilor. Domnul Conopidă şi domnişoara Morcov își fac curaj și se duc și ei la petrecere. Sala e înmiresmată, freamătă şi răsună de cântece. Domnul Levănţică, parfumat şi elegant, dansează plin de însufleţire cu o Roză răpitoare, rotindu-se iar şi iar prin toată sala.

 

La sosirea neobişnuiţilor oaspeţi, florile sunt uimite şi revoltate: asemenea îndrăzneală din partea unor legume nu s-a mai văzut! Dar domnul Conopidă şi domnişoara Morcov se avântă curajoşi pe ringul de dans şi-i farmecă pe toţi cu Tangoul-castraveţilor! Florile sunt impresionate şi aplaudă cu admiraţie. În cele din urmă, florile şi legumele se împrietenesc şi petrec o seară minunată dansând împreună.

 

Prin această poveste subtilă, însoţită de ilustraţii exuberante, autoarea transmite micilor cititori un mesaj de toleranţă şi acceptare a diferenţelor. „Balul florilor” a câştigat în 2006 prestigiosul premiu NAPPA (National Parenting Publications Awards) Gold Award, din Statele Unite, prin care cartea a fost recunoscută ca fiind printre cele mai bune cărţi pentru copii apărute în acel an.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sigrid Laube

Ilustrator: Silke Leffler

Traducător: Mădălina Ronțescu

Data apariției: martie 2018

Titlu original: Der Blumenball

ISBN: 9789738843851

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 28

Limbă: Română

Dimensiuni: 25x26 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Cartea Copiilor