TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Balul florilor 978-973-88438-5-1
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Balul florilor

Sigrid Laube
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Astăzi are loc Balul florilor. Domnul Conopidă şi domnişoara Morcov își fac curaj și se duc și ei la petrecere. Sala e...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88438-5-1
Dimensiuni: 25x26 cm
Tip copertă: Hardcover

Balul florilor
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Balul florilor de Sigrid Laube apărută la editura Cartea Copiilor

Astăzi are loc Balul florilor. Domnul Conopidă şi domnişoara Morcov își fac curaj și se duc și ei la petrecere. Sala e înmiresmată, freamătă şi răsună de cântece. Domnul Levănţică, parfumat şi elegant, dansează plin de însufleţire cu o Roză răpitoare, rotindu-se iar şi iar prin toată sala.

La sosirea neobişnuiţilor oaspeţi, florile sunt uimite şi revoltate: asemenea îndrăzneală din partea unor legume nu s-a mai văzut! Dar domnul Conopidă şi domnişoara Morcov se avântă curajoşi pe ringul de dans şi-i farmecă pe toţi cu Tangoul-castraveţilor! Florile sunt impresionate şi aplaudă cu admiraţie. În cele din urmă, florile şi legumele se împrietenesc şi petrec o seară minunată dansând împreună.

Prin această poveste subtilă, însoţită de ilustraţii exuberante, autoarea transmite micilor cititori un mesaj de toleranţă şi acceptare a diferenţelor. „Balul florilor” a câştigat în 2006 prestigiosul premiu NAPPA (National Parenting Publications Awards) Gold Award, din Statele Unite, prin care cartea a fost recunoscută ca fiind printre cele mai bune cărţi pentru copii apărute în acel an.

Autor: Sigrid Laube
Ilustrator: Silke Leffler
Traducător: Alex Călin
Data apariției: martie 2018
Editura: Cartea Copiilor
Pagini: 28
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, poveste, ilustrații
Silke Leffler
Ilustrator
Sigrid Laube - Autor
Sigrid Laube s-a născut la Viena în 1953. Este autoarea a numeroase cărţi pentru copii de diverse vârste. A câştigat premii importante, printre care Austrian Children's Book Prize în 1997 şi 2004.
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Sigrid Laube
Autor
Silke Leffler - Ilustrator
Silke Leffler este o tânără ilustratoare din Austria, care a studiat design textil, lucrează ca ilustrator şi designer şi este autoarea ilustraţiilor pentru numeroase cărţi.
AFLĂ MAI MULTE
Opinia cititorilor