TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revista Fabulafia nr.7 2457-7693
Revista Fabulafia nr.7
Vezi
galerie

Revista Fabulafia nr.7

23 75 lei
-5% de la 25 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Revista Fabulafia. Comanda acum cartea online, publicație culturala pentru copii intre 7-12 ani, editata de Merlin Books. Revista-carte de povesti cu scrieri si ilustratii ale unor autori romani contemporani. Fabulafia este o revista pentru copii cu scrieri și ilustrații in prima apariție, al carei conținut este conceput și realizat de autori și ilustratori romani activi in spatiul creației pentru copii. Revista propune o colecție de povestiri contemporane, apropiate de

Revista Fabulafia. Comandă acum cartea online, publicație culturală pentru copii între 7-12 ani, editată de Merlin Books.

Revistă-carte de poveşti cu scrieri şi ilustraţii ale unor autori români contemporani.

 

Fabulafia este o revistă pentru copii cu scrieri și ilustrații în primă apariție, al cărei conținut este conceput și realizat de autori și ilustratori români activi in spatiul creației pentru copii. Revista propune o colecție de povestiri contemporane, apropiate de preocupările copiilor din ziua de astăzi, cu tematică și personaje în care aceștia se pot regăsi.

Secţiunea principală a revistei este cea literară, dar formatul conţine şi rubrici de ştiinţă ludică, poveşti scrise de copii, concursuri şi rubrici interactive. Partea literară cuprinde povești și poezii de autor, dar și lucrări scrise de copii, fiecare apariție a revistei având o tematică definită.

Fabulafia iși propune să-i apropie pe copii de lectură și, în același timp, să le cultive educația vizuală. Revista promovează autorii și ilustratorii români, fiind un spațiu de expresie pentru literatura și grafica pentru copii.

 

Atât poveştile, cât şi desenele sunt create special pentru revistă şi publicate în primă apariţie.

Autori: Serban Foarță, Florin Bican, Anamaria Smigelschi, Alexandra Pintea Varnava, Iulia Iordan, Camelia Vida-Rațiu, Lucian Nicolae, Irina Stoica, Teodora Magan 
Ilustratori: Petya Konstantinova, Anamaria Smigelschi, Sandor Nagy Tunde, Stefan G., Alexandru Ciubotariu, Cecilia Cișmașu, Grațiela Aolariți, Octavian Curoșu, Ionuț Robert Olaru, Amandine Bănescu, Dan Paul Ungureanu, Anca Smărăndache, Maria Gaube (12 ani)

extinde

Detalii produs

Data apariției: mai 2017

ISBN: 2457-7693

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 44

Dimensiuni: 21x25 cm

Editura: Merlin Books

Pagini: 44

Limba: Română

Hârtie: 120g/m

Opinia cititorilor