TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revista Fabulafia nr.6 2457-7693
Revista Fabulafia nr.6
Vezi
galerie

Revista Fabulafia nr.6

23 75 lei
-5% de la 25 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Revista-carte de povesti cu scrieri si ilustratii ale unor autori romani contemporani. Fabulafia este o revista pentru copii cu scrieri și ilustrații in prima apariție, al carei conținut este conceput și realizat de autori și ilustratori romani activi in spatiul creației pentru copii. Revista propune o colecție de povestiri contemporane, apropiate de preocuparile copiilor din ziua de astazi, cu tematica și personaje in care aceștia se pot regasi. Sectiunea principala a

Revistă-carte de poveşti cu scrieri şi ilustraţii ale unor autori români contemporani.

 

Fabulafia este o revistă pentru copii cu scrieri și ilustrații în primă apariție, al cărei conținut este conceput și realizat de autori și ilustratori români activi in spatiul creației pentru copii. Revista propune o colecție de povestiri contemporane, apropiate de preocupările copiilor din ziua de astăzi, cu tematică și personaje în care aceștia se pot regăsi.

Secţiunea principală a revistei este cea literară, dar formatul conţine şi rubrici de ştiinţă ludică, poveşti scrise de copii, concursuri şi rubrici interactive. Partea literară cuprinde povești și poezii de autor, dar și lucrări scrise de copii, fiecare apariție a revistei având o tematică definită.

Fabulafia iși propune să-i apropie pe copii de lectură și, în același timp, să le cultive educația vizuală. Revista promovează autorii și ilustratorii români, fiind un spațiu de expresie pentru literatura și grafica pentru copii.

Atât poveştile, cât şi desenele sunt create special pentru revistă şi publicate in primă apariţie.

Autori: Șerban Foarță, Laura Grünberg, Alexandra Pintea Varnava, Iulia Iordan, Alina Darian, Camelia Vida-Rațiu, Lucian Nicolae, Irina Stoica, Ilinca Drumcea (clasa a V-a)
Ilustratori: Paula Duță, Anamaria Smigelschi, Andreea Stefan, Stefan G., Ileana Surducan, Cecilia Cișmașu, Livia Coloji, Anda Ansheen, Andrea Kürti, Sandor Nagy Tunde, Octavian Curoșu, Amandine Bănescu, Dan Paul Ungureanu, Ioana Aolăriți (8 ani), Doru Axinte

extinde

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 2457-7693

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 44

Dimensiuni: 21x25 cm

Editura: Merlin Books

Pagini: 44

Limba: Română

Hârtie: 120g/m

Opinia cititorilor