TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regele Fistichiu și Împăratul Malefic (Vol. 1) AR-ANR-REFIMM-20-N-001
Vezi
galerie

Regele Fistichiu și Împăratul Malefic (Vol. 1)

de Andy Riley

Titlu apărut în colecția Funny Green la Arthur

Id: #318055

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Edwin nu e un băiețel obișnuit. Este rege. Are tron, armură, un castel cu pasaje secrete și toate cele


O, da, și e vecin cu cel mai NESUFERIT și MALEFIC om din Univers. Asta n-are cum să ducă la aventuri captivante cu intrigi, ciocolată și crocodili arțăgoși... Sau are?...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andy Riley

Traducător: Felicia Irimia

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: King Flashypants and the Evil Emperor (King Flashypants, #1)

ISBN: 9786060862604

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 220

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: aventură, secret

 

Opinii editoriale

Pe tărâmul Edwinland domnește Edwin, Regele Fistichiu. Are nouă ani, e super amuzant și e înconjurat de prieteni de nădejde. Ministrul Jill îi sare mereu în ajutor, e aproape ca vocea conștiinței micuțului rege. Ea face lucrurile complicate și găsește soluții pentru orice. De exemplu, dacă ai nevoie de un urs dansator pentru o petrecere aniversară, o chemi pe Jill. Dacă ursul i-a mâncat cuiva un braț și e nevoie de cineva care să scrie o scrisoare de iertare, tot la ea apelezi. Mai este și Megan, cu ideile ei trăsnite de cântece la lăută și cu voioșia care îl înveselește pe Edwin Fistichiul.

 Probabil ai vizitat deja satul și locuitorii lui – țărani harnici și de treabă, în general. Numai stai să vezi ce repede se poate schimba un om când nu mai are parte de dulciuri. Iar dacă ți-au zis părinții să o lași mai ușor cu ciocolata, au știut ei ce spuneau. Dacă nu ți se pare important, ia aminte. Nu știi când o să apară vreun împărat care să pună stăpânire pe țara ta și să interzică toate distracțiile.

De cealaltă parte a liniei punctate, trecând de câmpurile noroioase și de cocioabele țăranilor, locuiește Împăratul Nurbison. E malefic cât cuprinde și stă mereu cu ochii pe Edwinland. Invidios și ofticos, vrea cu orice preț să pună mâna pe tărâmul vecin. Iar slăbiciunea supușilor lui Edwin îi este servită Împăratului Malefic ca o minge la fileu. Și de acolo pornește toată tevatura.

Felicia Roman
Andy Riley
Andy Riley
Autor

Andy Riley a scris o mulțime de scenarii amuzante pentru cinematografie și telev...

vezi autor