TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Montessori: Prima mea carte despre numere MP-000-MPMCDN-17-N-001
Montessori: Prima mea carte despre numere
Vezi
galerie

Montessori: Prima mea carte despre numere

Id: #250662

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Prima mea carte despre numere” a fost concepută și realizată pentru copii de vârstă

preşcolară, cu scopul de a le stimula conştientizarea şi dezvoltarea capacităţilor pentru reamintirea şi asocierea formelor cu numerele de la 0 la 9. Mijloacele adoptate în crearea

activităţilor sunt inovatoare, deoarece se bazează pe principiile Metodei Montessori. De aceea, paginile oferă distracţie şi jocuri, dar în acelaşi timp deţin o structură conceptuală fundamentală specifică, fiind strategic orientate spre consolidarea dezvoltării cognitive a copilului.

 

În pedagogia Montessori, cunoaşterea este o experienţă care trece prin simţuri (pipăit, văz şi auz) şi utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susţinută de libertatea alegerii şi făcând uz de experienţa practică şi experimentarea directă, în locul unei înţelegeri conceptuale abstracte.

 

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea iniţiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile şi încurajarea obţinerii satisfacţiei de a învăţa pe cont propriu cum să nu le mai repete.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2017

ISBN: 978-606-910-059-2

EAN-16: 978606910059

Copertă: Paperback

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press