TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Recreația mare GM-MIS-RECREM-13-N-001
Recreația mare
Vezi
galerie

Recreația mare

de Mircea Sântimbreanu

Id: #253592

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

4 la istorie? La istorie 4? Cam ruşinos, orice s-ar zice. La geometrie e altceva: nu poţi să povesteşti războiul unghiurilor extern-alterne cu cele intern-alterne sau să spui: „Întrucât perimetrul trunchiului de con s-a micşorat fără încuviinţarea Înălţimii Sale, 3, 14 a pornit cu oastea împotriva sa…” Nu merge. Dar la is-to-ri-e 4? La istorie, unde toată treaba e să povesteşti… o poveste?
Cât de veche e istoria? Cam cât viaţa noastră. Recreatia mare o carte a copilăriei, o carte ce ne aduce aminte că şi noi am fost copii, am facut prostii, am trecut prin viaţă fără să înţelegem bine cea mai mare „prostie” din viaţa noastră... ŞCOALA!

 

„Biblioteca pentru toți copiii“ cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii universale, fără de care biblioteca unui copil nu poate fi completă. Colecția reprezintă un instrument de lucru esențial pentru elevii de gimnaziu, punând scriitorii și operele prevăzute în programa școlară de limba și literatura română alături de romanele îndrăgite de generații întregi de copii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mircea Sântimbreanu

Data apariției: ianuarie 2013

ISBN: 9786068395623

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gramar, Mondoro

Teme: copilărie, satiră, şcoală, umor