TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matematica în povești. Scăderea KA-ROS-MNPSCP-19-N-001
Matematica în povești. Scăderea
Vezi
galerie

Matematica în povești. Scăderea

de Rosemarie Shannon

Id: #265132

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Copiii pot învăța alături de Franklin
 

Descriere produs

Cu ajutorul acestei cărți de activități intitulată Copiii pot învăța alături de Franklin se pot consolida cunoștințele de bază cu privire la operația de scădere.

 

Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii din clasele zero și întâi care au însă un minim de experiență privind scăderea. Activitățile sunt prezentate în cadrul unor povestiri tematice care reflectă situații binecunoscute din viața lui Franklin. Astfel se oferă un context explicit pentru rezolvarea operațiilor de scădere din 10, în prima parte a cărții, și mai apoi din 18, în a doua parte a ei.

 

Pe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a despărți mulțimi de obiecte concrete și de a rezolva exercițiile de scădere atât numeric, cât și în imagini. De asemenea, sunt prezentate diferite posibilități de abordare și tehnici de rezolvare a operațiilor de scădere. Modelele vizuale îi ajută pe tinerii dornici de învățătură să înțeleagă conceptul de scădere sub forma înlăturării unor obiecte din mulțime sau a separării mulțimii. Ocaziile de a crea ei înșiși propriile exemple atât cu cifre, cât și în imagini încurajează copiii să-și împărtășească cunoștințele.

 

Pe lângă faptul că întăresc abilitatea folosirii numerelor până la 18, ilustrațiile atrăgătoare cu Franklin, precum și cadrul de poveste familiar, oferă copiilor un mediu plin de semnificație capabil să le permită însușirea conceptelor de bază ale scăderii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rosemarie Shannon

Ilustrator: Brenda Clark, Sherill Chapman, Shelley Southern

Traducător: Bianka Diana Galeş

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 9786069473283

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Katartis

Teme: copilărie, curiozitate