TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Măsurători KA-ROS-MCPNAD-19-N-001
Măsurători
Vezi
galerie

Măsurători

de Rosemarie Shannon

Id: #265129

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Copiii pot învăța alături de Franklin
 

Descriere produs

Cu ajutorul acestei cărți de activități intitulată „Copiii pot învăța alături de Franklin”, copiii reușesc, prin intermediul temelor diverse, să dezvolte un mai mare grad de înțelegere a noțiunilor de lungime, capacitate, greutate, volum și timp.

Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii care sunt deja familiarizați cu numerele și ordinea lor.

Alături de însușirea temeinică a noțiunilor de mărime, formă și înșiruire a evenimentelor, ilustrațiile atrăgătoare cu Franklin, riglele gradate, precum și ceasul stil Franklin, promovează un cadru motivațional, plin de înțeles pentru copii, prin intermediul căruia aceștia sunt ajutați să înțeleagă noțiunea de măsurătoare.

Pe tot parcursul cărții, Franklin oferă copiilor multe ocazii de a încerca metode neconvenționale de măsurare și de a aprofunda noțiuni precum „mai mare decât” sau „mai puțin decât”. Oferă, de asemenea, oportunitatea de a putea estima mărimea sau durata de timp, de a înregistra succesiunea evenimentelor, dar și ocazia de a învăța termeni de vocabular aferenți măsurătorilor („mai lung”, „mai scurt”, „mare”, „mai mare”, „cel mai mare”, „ore”, „zile”, etc.). Totodată, este pus la dispoziție spațiul necesar pentru compararea și sortarea obiectelor potrivit mărimii lor, dar și pentru clasificarea, aranjarea, măsurarea și înregistrarea lor folosind unități de măsură neconvenționale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rosemarie Shannon

Ilustrator: Brenda Clark, Sherill Chapman, Shelley Southern

Traducător: Bianka Diana Galeş

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-94732-5-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Katartis