TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ninja cel Îngrijorat AI-MAN-NINJCN-20-N-001
Ninja cel Îngrijorat
Vezi
galerie

Ninja cel Îngrijorat

de Mary Nhin

Id: #323397

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ninja cel îngrijorat de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar este o primă carte din colecția de cărți de dezvoltare personală pentru copii „Trucuri Ninja”, pe care tu și micuțul tău o veți iubi pentru că vă va facilita abordarea unei teme de discuție foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a micuțului tău: anxietatea.

Așadar, Ninja mari și mici pregătiți-vă să deveniți de neînvins odată cu această  minunată colecție de cărți pentru copii care a fost creată cu scopul de a le furniza micuților de vârstă școlară și preșcolară (3 – 12 ani) abilități valoroase de viață. Cărțile sunt ușor de parcurs de micii cititori, dar sunt și suficient de ingenioase pentru adulții care vor trebui să le citească copiilor mai mici, astfel încât să fie și ei la rândul lor fascinați de ele.

Cărțile din seria „Trucuri Ninja” sunt potrivite atât pentru băieței cât și pentru fetițe și vor constitui de asemenea o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori.

În această primă carte din serie, Ninja cel îngrijorat va afla pe propria piele că anxietatea, teama și neîncrederea te pot transforma într-o secundă dintr-un învingător, într-un învins. 

E drept că stresul și grijile fac parte din viață și că acestea nu ocolesc pe nimeni, dar atunci când ne lăsăm copleșiți de ele nu facem altceva decât să ne diminuăm energia cu care ar trebui să le învingem. Dar copiii nu știu aceste lucruri și atunci capacitatea lor de a trece peste astfel de momente este mult mai limitată. Așadar, înarmează-ți copilul cu știința de a face față anxietății cu brio prin intermediul acestei povești educative.

Fă cunoștință cu Ninja cel îngrijorat, cel care la antrenamentele de atletism era cel mai bun, dar care la competiții se lăsa copleșit de emoții, cu Ninja cel curajos, cel care a învățat formula pentru a depăși de fiecare dată îngrijorarea și a ieși mereu pe locul I și cu Ninja cea Optimistă care știe să se bucure chiar și de locul II și să să-și felicite adversarii atunci când aceștia merită. 

Participă la competiția Cursa Războinicul Ninja, reține formula celor 3 R: recunoaște, relaxează-te, reconcentrează-te și ține minte că: Totul va fi bine atât timp cât îți vei da toată silința.

Viața e presărată cu emoții. Mereu va trebui să facem față competițiilor la care viața ne supune fie că vrem, fie că nu vrem, și așteptărilor pe care ceilalți le au de la noi încă de la cele mai fragede vârste și mereu ne va fi teamă că nu ne vom ridica la înălțimea acestor așteptări. Iar copiilor le e cu atât mai greu, pentru că ei abia încep să înțeleagă cum stau lucrurile în această viață. Așadar, dragi părinți și bunici, haideți să le facem viața mai ușoară și să-i învățăm pe copii ceea ce școala nu îi învață!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Nhin

Ilustrator: Jelena Stupar

Traducător: Camelia Zara

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: Anxious Ninja

ISBN: 9786069136980

Copertă: Paperback

Număr pagini: 28

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: emoții

Mary Nhin
Mary Nhin
Autor

Mary Nhin este o americancă din Edmond, Oklahoma (SUA), mamă a trei băieți, coac...

vezi autor