TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ninja cea Optimistă AI-MAN-NINJCO-20-N-001
Ninja cea Optimistă
Vezi
galerie

Ninja cea Optimistă

de Mary Nhin

Id: #323399

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ninja cea Optimistă de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este o poveste atât de frumoasă, încât, ar trebui să o audă nu numai toți copiii cuminți, dar și bunicii, tăticii, mămicile, unchii, mătușile și chiar și vecinii cuminți. Asta pentru că scurta povestioară le va dezvălui copiilor un secret, deținut de Ninja cel Bun, care, odată aflat, le va face viața ca prin magie  mai frumoasă. Și cine nu își dorește ca lumea noastră să fie mai frumoasă, iar oamenii, mult, mult, mai fericiți...? 

Ninja cea Optimistă este o nouă cărticică frumos colorată din colecția „Trucuri Ninja”.

„Trucuri Ninja” este o serie de 32 de cărți de dezvoltare personală pentru copii școlari și preșcolari care a fost concepută cu scopul de a le oferi copiilor deprinderi valoroase de viață, însă poate constitui o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori.

Optimist... Un cuvânt atât de simplu... Pentru noi adulții, da, căci pentru copii... el s-ar putea să ridice probleme. Chiar dacă le va suna oarecum cunoscut, în momentul în care îi vei întreba ce înseamnă „optimist”, s-ar putea să ai surprize.

În acest caz, această carte va fi instrumentul perfect pentru ca micuțul tău să înțeleagă cum stau lucrurile cu optimiștii și pesimiștii, și, mai mult decât atât, pentru a învăța cum să fie mereu optimist, și prin urmare fericit și încrezător în toate lucrurile bune care vor veni în viața lui.

Așadar, dragi părinți de Antonia, Anastasia, Vlad, Radu, Ema, Irina, Andrei, Luca, Maria, Andreea etc. haideți să vă zic câte ceva despre Ninja cea Optimistă, și cine știe, s-ar putea să constatați că și voi aveți pe-acasă așa ceva...

Știți ce face Ninja cea Optimistă când i se rupe vârful la creion în timp ce desenează? Consideră că acel creion avea nevoie de o pauză și ia alt creion!

Dar bănuiți măcar ce zice Ninja cea Optimistă când ia o trântă zdravănă pe scări? Spune că asta da, modalitate de a ajunge mai repede jos.

Ei bine, da, și eu am zis la fel ca voi, e simpatică rău Ninja cea Optimistă, dar vă mai spun ceva. Ninja cea Optimistă nu a fost mereu așa.

Înainte să devină cea mai drguță ființă din lume, era cea mai antipatică ființă din lume, pentru că până să devină optimistă, Ninja cea Optimistă a fost foarte pesimistă. Era morocănoasă, plângăcioasă, nesuferită, nu avea încredere în ea, totul i se părea prea greu,și totul era prea.., și prea... Cred că mulți dintre voi ați identificat deja câteva potențiale și potențiali Ninja cea Optimistă printre copiii voștri...

Dar povestea asta nu ar fi avut niciun sens dacă Ninja cel Bun nu ar fi apărut la un moment dat în viața eroinei noastre și nu ar fi învățat-o o metodă distractivă de a scăpa de gândurile negative. Copiii vor adora să o pună în practică. Și tu la fel. Dar aveți grijă dragi părinți să nu vă ia cartea pe nepregătite. Înainte de a le citi cartea micuților, dați o fugă la magazin și cumpărați niște baloane colorate. Mergeți cu micuțul, și, pe drum, spuneți-i că aveți nevoie de ele ca să citiți cartea. Astfel va fi și mai nerăbdător să o descopere...

E inutil să vă mai spun că, după ce a descoperit această metodă distractivă de a-și alunga gândurile negative, Ninja cea Optimistă a devenit ființa adorabilă și încrezătoare de azi...

Așadar, dragi părinți și bunici, dacă există o modalitate insuportabilă și una suportabilă de a trăi, haideți să le-o arătăm copiilor pe cea suportabilă, pentru că, așa cum spunea Oscar Wilde la un moment dat: „Suntem cu toții în mocirlă, dar unii dintre noi privesc spre stele.” 

Și mai presus de toate, haideți să-i învățăm pe copii ceea ce școala nu îi învață!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Nhin

Ilustrator: Jelena Stupar

Traducător: Bianca Violeta Stănescu

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: Positive Ninja

ISBN: 9786069136966

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: emoții

Mary Nhin
Mary Nhin
Autor

Mary Nhin este o americancă din Edmond, Oklahoma (SUA), mamă a trei băieți, coac...

vezi autor