TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rime cu rotițe 978-973-7832-29-0
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Rime cu rotițe

Lucia Muntean
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Cărțile Lucia Muntean
La 1-2 ani copilul repetă constant ce l-aţi învăţat: cum face maşina? cum face claxonul? La 2-3 ani spune că şi el este şofer ca tati...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7832-29-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele produse autor:

Rime cu rotițe
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Rime cu rotițe de Lucia Muntean apărută la editura Cărţile Lucia Muntean

La 1-2 ani copilul repetă constant ce l-aţi învăţat: cum face maşina? cum face claxonul? La 2-3 ani spune că şi el este şofer ca tati sau ca mami atunci cînd îşi plimbă maşina, făcând bârr-bârr! sau tiit-tiit! La 3-4 ani el chiar poate face lucruri adevărate cu o maşină: să transporte jucării, să plimbe un personaj, să pună la locul ei o rotiţă care a căzut etc. După 4-5 ani lucrurile evoluează.

Dacă până acum l-aţi însoţit în jocurile lui, de acum el se poate desprinde de dumneavoastră şi îşi poate căuta alţi parteneri de joc de o vârstă cu el, împreună cu care poate inventa noi povești, moment în care, gîndirea lui creativă cuprinde două dimensiuni: „pot face asta aşa!” sau „pot face asta altfel!”. Desfăcînd o maşină, fie o poate reconstrui după modelul iniţial, fie poate inventa o alta cu totul nouă.

Prin cărticica Rime cu rotițe, încurajăm ideile micuților cititori. Ca și cum am adăuga roți pe care să își ia viteză, creativitatea. Şi pentru că de la joc la realitate mai este doar un pas, veţi vedea, dragi părinţi, cât de uşor va învăţa el lucrurile adevărate, necesare vieţii lui de zi cu zi, astfel încât să trăiască fără emoţii experienţele călătoriilor de tot felul.

Autor: Lucia Muntean
Ilustrator: Oana Ispir
Data apariției: mai 2019
Pagini: 40
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, poezii, versuri, rime
Oana Ispir
Ilustrator
Lucia  Muntean Lucia Muntean - Autor
Lucia Muntean scrie literatură pentru copii de peste 30 de ani. Pe lângă cele peste 24 cărţi şi 50 de articole publicate, ea îşi găseşte timp să fie o mamă atentă, o bunică plină de energie şi o educatoare foarte pasionată de munca pe care o...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Lucia Muntean
Autor
Oana Ispir - Ilustrator
Oana Ispir este artist freelancer, ilustrează cărți pentru copii, creează jucării și tot felul de povești. A studiat grafica la Liceul de Arte „Sigismund Toduță“ din Deva și la Universitatea Națională de Arte din București.
AFLĂ MAI MULTE
Opinia cititorilor