TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rime cu rotițe CL-LUM-RIMECR-19-N-001
Rime cu rotițe
Vezi
galerie

Rime cu rotițe

de Lucia Muntean

Id: #262334

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La 1-2 ani copilul repetă constant ce l-aţi învăţat: cum face maşina? cum face claxonul? La 2-3 ani spune că şi el este şofer ca tati sau ca mami atunci cînd îşi plimbă maşina, făcând bârr-bârr! sau tiit-tiit! La 3-4 ani el chiar poate face lucruri adevărate cu o maşină: să transporte jucării, să plimbe un personaj, să pună la locul ei o rotiţă care a căzut etc. După 4-5 ani lucrurile evoluează.

Dacă până acum l-aţi însoţit în jocurile lui, de acum el se poate desprinde de dumneavoastră şi îşi poate căuta alţi parteneri de joc de o vârstă cu el, împreună cu care poate inventa noi povești, moment în care, gîndirea lui creativă cuprinde două dimensiuni: „pot face asta aşa!” sau „pot face asta altfel!”. Desfăcînd o maşină, fie o poate reconstrui după modelul iniţial, fie poate inventa o alta cu totul nouă.

Prin cărticica Rime cu rotițe, încurajăm ideile micuților cititori. Ca și cum am adăuga roți pe care să își ia viteză, creativitatea. Şi pentru că de la joc la realitate mai este doar un pas, veţi vedea, dragi părinţi, cât de uşor va învăţa el lucrurile adevărate, necesare vieţii lui de zi cu zi, astfel încât să trăiască fără emoţii experienţele călătoriilor de tot felul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucia Muntean

Ilustrator: Oana Ispir

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-973-7832-29-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cărţile Lucia Muntean

Lucia Muntean
Lucia Muntean
Autor

Lucia Muntean scrie literatură pentru copii de peste 30 de ani. Pe lângă cele pe...

vezi autor