TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dovleacul familiei Șoricel 978-606-8996-19-6
Dovleacul familiei Șoricel
Vezi
galerie

Dovleacul familiei Șoricel

de Kazuo Iwamura

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

„Aceasta e o sămânță. E plină de viață”

În familia Șoricel, bunicul știe foarte multe lucruri, ca orice bunic. Știe, de pildă, că o sămânță de dovleac, așa mică și neînsemnată cum pare, este de fapt plină de viață și se poate dovedi foarte folositoare. Dar cum anume?

 

Mai întâi, trebuie să o sădim, iar asta înseamnă să găsim un loc potrivit, să smulgem buruienile și să săpăm pământul. Sămânța va încolți, din ea se va naște o plantă, mică la început, dar care va crește, îi vor da frunzele, tot mai multe și mai mari, apoi va înflori, apoi va apărea un dovleac mic de tot, dar care și el va crește și va tot crește până când va fi gata de cules și va umple cămara.

 

Bunica și bunicul, mama și tata știu că nu e nici un secret la mijloc, iar acum și copiii din familia Șoricel — iar împreună cu ei, și micii cititori — vor afla că doar prin muncă, dăruire și răbdare poți obține o recoltă bogată. Nici o sămânță nu rodește dacă nu e sădită și îngrijită cu dragoste.

 

Suntem o familie de 14 șoricei: tata, mama, bunicul, bunica și 10 frați: Brăduț, Codruț, Sânziana, Petruța, Mugur, Bujor, Merișor, Brândușa, Romanița și Ghiocel.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kazuo Iwamura

Traducător: Iolanda Prodan

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-8996-19-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Dimensiuni: 20x26 cm

Editura: Cartea Copiilor

Pagini: 32

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Kazuo Iwamura
Kazuo Iwamura
autor

Kazuo IWAMURA s-a născut la Tokio în 1939. A făcut studii de artă și...

vezi autor