TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hoinari prin anotimpuri. Primăvara CA-SRB-HOIPAP-17-N-001
Hoinari prin anotimpuri. Primăvara
Vezi
galerie

Hoinari prin anotimpuri. Primăvara

de Susanne Rotraut Berner

Titlu apărut în colecția Hoinari prin anotimpuri la Casa

Id: #255626

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate poveşti care abia aşteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginaţia noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă şi până la centrul orăşelului. În viaţa personajelor se întâmplă întotdeauna ceva interesant; multe dintre ele revin, peripeţiile lor putând fi urmărite nu doar în această carte, ci şi în celelalte trei volume ale colecţiei.

Situaţiile prezentate depind de fiecare dată de anotimp; astfel, în acesta vedem copii care se dau în leagăn, se joacă cu mingea, activităţi caracteristice pentru o vreme plăcută de primăvară. Flori proaspete înfrumuseţează locuinţele, târgul de grădinărit animă piaţa centrală. Nu există momente mai plăcute decât acelea în care copilul, aplecat deasupra cărţii ilustrate, cu o curiozitate nestăvilită, explorează imaginile în care descoperă multe lucruri cunoscute, dar de fiecare dată şi multe altele noi.

Autoarea a ilustrat cu ingeniozitate multe întâmplări drăguţe, amuzante în paginile care abundă în detalii. În prezent, autoarea Rotraut Susanne Berner se numără printre cei mai cunoscuţi ilustratori de cărţi pentru copii.

Citirea după imagini dezvoltă spiritul de observaţie şi memoria copiilor, îmbogăţeşte vocabularul, creşte semnificativ capacitatea de concentrare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susanne Rotraut Berner

Traducător: Bökös Emese

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-787-022-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 16

Limbă: Română

Dimensiuni: 26x34 cm

Hârtie: Cartonată

Editura: Casa