TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Douglas, ești un geniu! GC-GEA-DOUEUG-21-N-001
Douglas, ești un geniu!
Vezi
galerie

Douglas, ești un geniu!

de Ged Adamson

Id: #371140

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aventuri amuzante cu învățăminte importante

Ged Adamson, scriitor, ilustrator și vizionar, a pus la cale un plan genial – cum altfel? – pentru a-i determina pe micii cititori să îndrăgească lectura și să își dezvolte în mod armonios personalitatea. Nu singur, ci în compania celor mai simpatici complici pe care și i-ar putea dori cineva, Douglas și Nancy.

Cel mai drăgălaș cățel și cea mai bună prietenă a lui știu totul despre prietenie, ingeniozitate, răbdare și curaj. Și sunt dornici să le transmită celor mici aceste secrete care îi vor face mai empatici, mai isteți și mai fericiți. Peripețiile prin care trec le oferă copiilor ocazia să creeze o serie de scenarii alternative. În plus, părinții îi pot încuraja să inventeze, la rândul lor, soluții pentru problema arzătoare care le preocupă pe cele două personaje. Din această schemă elaborată nu lipsesc nici provocările de ordin lingvistic. Iată, așadar, o carte care scoate la iveală surprize neașteptate la fiecare nouă lectură, o poveste care se trăiește la intensitate maximă.

În toiul distracției, Nancy a lovit mingea prea tare, iar aceasta a dispărut fără urmă de partea cealaltă a gardului. Mai întâi, cei doi prieteni se străduiesc să recupereze mingea pierdută. Așa descoperă că în curtea alăturată s-au mutat niște vecini misterioși, care vorbesc o limbă necunoscută. Și se naște ideea de a ajunge dincolo de gard, pentru a-i cunoaște îndeaproape. Nancy născocește mai multe planuri consecutive și îl îndeamnă pe Douglas să le pună în aplicare. Toate au în comun un singur lucru: dau greș, fără excepție. Cum vor reuși în cele din urmă să își îndeplinească scopul? Și, mai ales, ce surpriză incredibilă îi așteaptă în vecinătate? La finalul poveștii, vă așteaptă o provocare. Pregătiți-vă pentru a pune și voi la cale un plan ingenios!

Tot în seria despre cel mai simpatic cățel vă așteaptă și Douglas, ai nevoie de ochelari!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ged Adamson

Traducător: Ioana Văcărescu

Data apariției: martie 2021

ISBN: 978-606-796-109-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x25 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: aventură