TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Noaptea pe plajă PM-ELF-NOAPPP-18-N-001
Noaptea pe plajă
Vezi
galerie

Noaptea pe plajă

de Elena Ferrante

Id: #252265

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Atunci îl recunosc. Este Căpcăunul Nemilos al Apusului, Mati vorbește întotdeauna despre el foarte înspăimântată. Vine pe plajă când e întuneric și fură jucăriile fetițelor.
Căpcăunul Nemilos e foarte înalt. Își cheamă prietena, Marea Greblă, încă și mai înaltă decât el și, împreună, încep să pieptene nisipul."

Lăsată pe plajă să-și poarte singură de grijă, o păpușă pe nume Celina are parte de o noapte îngrozitoare. Căpcăunul Nemilos al Apusului încearcă să-i fure cuvintele, Focul vrea să o pârjolească, iar Marea refuză să-i asculte rugămințile.
Însă lucrul cel mai rău dintre toate este că a fost abandonată de mămica ei, fetița pe nume Mati, care și-a găsit un nou tovarăș de joacă – un motănel. Între un ghinion și altul, noaptea se preface în zi, iar odată cu ivirea zorilor, Celina începe să vadă totul mult mai limpede.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Ferrante

Ilustrator: Mara Cerri

Traducător: Cerasela Barbone

Data apariției: februarie 2018

Titlu original: La Spiaggia di Notte

ISBN: 978-606-978-145-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

Teme: prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Prima mea întâlnire cu Elena Ferrante nu a fost de bun augur, nu am rezonat cu stilul ei, dar am știut că peste ani vreau să încerc din nou. Așa se face că am lăsat ceva timp să treacă, m-am maturizat......“

citește mai mult
Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Încântată peste măsură de noul său motan, Mati, o fetiță de cinci ani, își uită păpușa preferată, pe nume Celina, pe plajă. În zadar aceasta strigă după cea care îi fusese ca o adevărată mamă. Fetița......“

citește mai mult