TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bulgăraş Pătat merge la şcoala de pisoi şi-l urmăm şi noi LE-GAT-BPMLCD-21-N-001
Bulgăraş Pătat merge la şcoala de pisoi şi-l urmăm şi noi
Vezi
galerie

Bulgăraş Pătat merge la şcoala de pisoi şi-l urmăm şi noi

de Gabriela Tess

Id: #374317

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Veți afla în cartea de față, ”Bulgăraș Pătat merge la școala de pisoi și-l urmăm și noi”, în ale cărei file se regăsesc școlarii mici cu preocupările vârstei primelor încercări în ale citit-scrisului, socotitului, relaționării cu cei din jur. Lecturând aventurile personajului principal, fiecare școlar va rememora primii ani de școală, cu nostalgie, cu recunoștință, cu duioase aduceri aminte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Tess

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786060714170

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 62

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

 

Opinii editoriale

Volumul ”Bulgăraș Pătat merge la școala de pisoi și îl urmăm și noi” este o carte-cadou, bogat ilustrată, ce conține douăsprezece povestiri, într-o variantă inovatoare. Cu vervă și rimă, Gabriela Tess scrie într-un stil voios și simpatic, cu încredere tonică în capacitatea copiilor de a intra în jocul relației autor-cititor. Cântând, cu dezinvoltură, pe toate claviaturile disponibile din registrul prozei scurte, autoarea știe să fie ironică, lasă loc pentru întâlniri neașteptate. Jocul cu limbajul (sensurile secundare ale unor cuvinte, etimologii) devine un alt pretext al unei autoare care are de spus povești cu tâlc, istorioare în care se formulează întrebări despre lume și viață, într-o cheie accesibilă și atractivă. Autoarea rătăcește peste cadențele prozaice, care nu sunt defel notații cotidiene, apoi oferă teme propriu-zise micilor școlari cititori. Sub savoarea ludicului,  Gabriela Tess dovedește că are ritm, viziune și stârnește pofta de a citi. Inventiv, cu o puternică tușă originală, volumul de față este un motiv substanțial pentru a savura aventurile simpaticului motan.

Mădălina Dumitrache, licențiată în Pedagogie (Universitatea București) și Teatrologie- Filmologie (U.N.A.T.C. ”I.L. Caragiale”, București)