TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bijuteriile Reginei Angliei. Clubul detectivilor GA-ELB-BIRACD-21-N-001
Bijuteriile Reginei Angliei. Clubul detectivilor
Vezi
galerie

Bijuteriile Reginei Angliei. Clubul detectivilor

de Eleonora Barsotti

Titlu apărut în colecția Clubul detectivilor. Editura Gama la Gama

Id: #373276

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La Londra a avut loc un furt răsunător: bijuteriile reginei au dispărut. Micii detectivi Agata și Arthur au nevoie de ajutor pentru a-l găsi pe vinovat. Puneți-vă la încercare spiritul de observație și veți rezolva misterul!

 

Colecția Clubul detectivilor dezvoltă atenția, concentrarea și memoria. Cărțile sunt de tip „caută și găsește” și, pe lângă misiunea principală, conțin sarcini distincte pe fiecare pagină. Agata și Arthur sunt cei mai simpatici și mai talentați detectivi!

 

Călătorește alături de ei în jungla Americii de Sud, la Londa, la Paris sau în Egipt, ca să le dai o mână de ajutor: caută indicii, cercetează cu atenție scenele înțesate de obiecte și personaje, apoi descoperă autorii unor furturi răsunătoare. Spiritul de observație te va ajuta să rezolvi toate misterele!

 

Cartea ilustrată este potrivită pentru copiii de 4-7 ani, cărora le stimulează capacitatea de concentrare, atenția, le îmbunătățește capacitatea de memorare și perspicacitatea.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Clubl detectivilor • Craniile de cristal mayașe • Clubul detectivilor • Furtul de la Luvru • Clubul detectivilor • Comoara faraonului

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eleonora Barsotti

Ilustrator: Eleonora Barsotti

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786060560050

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 24,2x32,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama