TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omul de smoală sau hoțul timpului (Vol. 2) CJ-LIB-ODSSHT-12-N-001
Vezi
galerie

Omul de smoală sau hoțul timpului (Vol. 2)

de Linda Buckley-Archer

Id: #215395

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce se întâmplă când un răufăcător din secolul al optsprezecelea pune mâna pe o tehnologie din secolul douăzeci și unu?

 

Având ca fundal când Londra contemporană, când Franţa revoluţionară în plin secol al optsprezecelea, Omul de Smoală este continuarea romanului de succes Gideon, hoţ de buzunare. Dintr-o eroare, maşina antigravitaţională îi catapultează pe Peter Schock şi pe Kate Dyer înapoi în timp, în anul 1763. Dar încercarea de a-l salva pe Peter — rămas prizonier în secolul al optsprezecelea — nu merge deloc bine, şi un răufăcător redutabil, Omul de Smoală, luându-i locul lui Peter în maşina antigravitaţională, ajunge în Londra secolului douăzeci şi unu. Îngrijoraţi de posibilul efect catastrofal al călătoriei în timp, oamenii de ştiinţă de la NASA, implicaţi în această descoperire, se întreabă dacă este corect ca Peter să fie salvat. Kate hotărăşte să acţioneze pe cont propriu, însă lucrurile nu merg conform planului. Curând, efectele fizice ale călătoriei în timp încep să aibă şi asupra ei un impact tulburător. Între timp, în secolul nostru, Omul de Smoală provoacă haos într-un oraş în care forţele poliţieneşti nu reuşesc să-l oprească.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Linda Buckley-Archer

Traducător: Gabriela Stoica

Data apariției: 2012

Titlu original: The Tar Man

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

„Dacă aveţi copii care s-au îndrăgostit de Harry Potter şi caută mereu ceva asemănător, cu această carte aţi tras lozul câştigător.”

Entertainment Weekly.com

„Buckley-Archer ţese o poveste electrizantă, debordând de detalii privind viaţa aşa cum era ea în secolul al optsprezecelea... Acţiune fără nicio clipă de răgaz, personaje cuceritoare şi doze sănătoase de umor – toate acestea îi vor lăsa pe cititori să aştepte cu sufletul la gură continuarea.”

Kirkus Reviews

„Admirabil de complex şi de inteligent...”

The Times

„Aventurile lui Gideon, hoţ de buzunare şi gentleman, continuă cu o intrigă ingenioasă şi captivantă!”

The Sunday Times