TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marea carte de colorat (3-4 ani) AR-000-MCDC3A-15-N-001
Vezi
galerie

Marea carte de colorat (3-4 ani)

Titlu apărut în colecția Activităţi artistico-plastice la Aramis

Id: #234318

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mai toți părinții spun: „Ei, ce poate fi mai ușor pentru copilul meu decât să învețe să coloreze? Câteva contururi, câteva culori. E simplu.”


În realitate, nu-i deloc așa. De pildă, copilul de 3-4 ani nu știe să facă diferența dintre o culoare și alta. Coordonarea mișcărilor, coordonarea mână – ochi de-abia acum se formează. Copilul trebuie îndrumat, ceea ce, uneori, se poate dovedi la fel de dificil cu a explica cum unu plus unu fac doi. Și oricine a încercat să lămurească un copil că galben nu-i totuna cu portocaliu, sau că verde e diferit de albastru, probabil că știe la ce ne referim.


Marea Carte de Colorat pentru 3-4 ani a fost gândită tocmai să ajute copiii să învețe să coloreze. Ilustrațiile celor 111 pagini respectă temele din programa de grădiniță pentru grupa mică. Puștii se vor întâlni cu jucării îndrăgite din universul copilăriei, vor experimenta colorând și își vor face noi prieteni dintre personajele cărții, fie acestea păsări, insecte, animale domestice ori sălbatice. Copiii iubesc animalele, iubesc să le vadă, să le atingă și să își imagineze propriile povești cu veverițe, pisici, albine, delfini, elefanți etc. Iată, nimic mai la îndemâna părinților și a educatorilor decât să îi călăuzească pe cei mici în lumea fascinantă a culorilor, alături de Marea Carte de Colorat.


Dacă sunteți în căutarea unui sprijin pentru a începe educația copilului dumneavoastră, luați în considerare volumul de față; veți reuși mai ușor și mai repede.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-998-858-78

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x28,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Aramis