TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povești de somn ușor GA-000-POVDSU-16-N-001
Vezi
galerie

Povești de somn ușor

Id: #244704

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Coperta luminează în întuneric și veghează somnul puiului tău!
 

Descriere produs

Special creat pentru momentele magice din fiecare seară, volumul Povești de somn ușor adună laolaltă povești minunate din literatura română și universală. Mowgli, Albă-ca-Zăpada, Pinocchio, Mica Sirenă, Ivan Turbincă, Aladdin sau Sindbad Marinarul îl vor însoți pe puiul tău în călătoria lui spre împărăția lui Moș Ene.

 

Cititul înainte de culcare este incredibil de important: nu doar întăreşte legătura emoţională dintre copil şi părinte, ci ajută şi la dezvoltarea imaginaţiei şi a gândirii logice, la îmbogăţirea vocabularului şi la sporirea atenţiei, cultivând totodată şi dragostea pentru lectură.

 

Textele au fost adaptate după poveștile originale, astfel încât să fie ideale pentru a fi citite seara la culcare. Luna și stelele fosforescente de pe copertă luminează atunci când e întuneric în cameră, creând o atmosferă liniștită, care îmbie la somn.

 

Printre poveștile ilustrate se regăsesc: Punguța cu doi bani, Prâslea cel voinic și merele de aur, Flautul fermecat, Cartea junglei etc. Fiecare poveste care vine însoțită de ilustrații stimulează dezvoltarea limbajului la copil. 

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Povești de noapte bună • Poezii, colinde și legende de Crăciun • Basme românești • Povești cu tâlc • Pachet povești • Pachet de Crăciun

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2016

ISBN: 9789731495972

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 22,5x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Gama

Teme: aventură, copilărie, magie, prietenie