TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povești de noapte bună GA-000-POVDNB-16-N-001
Vezi
galerie

Povești de noapte bună

Id: #244705

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Coperta luminează în întuneric și veghează somnul puiului tău!
 

Descriere produs

Povești de noapte bună adună laolaltă povești minunate din literatura universală, dar și din cea românească. Personaje mult-îndrăgite – precum Scufița Roșie, Harap-Alb, Cenușăreasa, Hansel și Gretel, Rapunzel sau Degețica – îi vor purta pe cei mici prin lumi de basm, în călătoria lor spre tărâmul viselor.

 

Textele au fost adaptate după poveștile originale, astfel încât să fie ideale pentru a fi citite seara la culcare. Luna și stelele fosforescente de pe copertă luminează atunci când e întuneric în cameră, creând astfel o atmosferă liniștită, care îmbie la somn.

 

Cititul înainte de culcare este incredibil de important: nu doar întăreşte legătura emoţională dintre copil şi părinte, ci ajută şi la dezvoltarea imaginaţiei şi a gândirii logice, la îmbogăţirea vocabularului şi la sporirea atenţiei, cultivând totodată şi dragostea pentru lectură.

 

Printre poveștile ilustrate se numără Cei trei purceluși, Rățușca cea urâtă, Ursul păcălit de vulpe, Fetița cu chibrituri, Ridichea uriașă, Așterne-te, masă!, Fata babei și fata moșneagului, Tom Degețel etc. Fiecare poveste, care vine însoțită de lustrații, stimulează dezvoltarea limbajului la copil.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Povești de somn ușor • Poezii, colinde și legende de Crăciun • Basme românești • Povești cu tâlc • Pachet povești • Pachet de Crăciun

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2016

ISBN: 9789731495989

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 92

Limbă: Română

Dimensiuni: 22,5x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Gama

Teme: aventură, copilărie, curaj, curiozitate, magie, prietenie