TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Montessori: Prima mea carte despre culori MP-000-MPMCDC-17-N-001
Montessori: Prima mea carte despre culori
Vezi
galerie

Montessori: Prima mea carte despre culori

Id: #250657

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Prima mea carte despre culori” a fost concepută și realizată cu o abordare nouă, care stimulează dezvoltarea capacității de recunoaștere și reamintire a culorilor, de care copiii mici sunt atât de interesați. Activitățile sunt structurate potrivit principiilor Metodei Montessori, astfel încât nu sunt simple jocuri pentru oferirea de amuzament, ci activități strategic orientate, care folosesc jocurile pentru a consolida – într-un mod precis direcționat – dezvoltarea cognitivă a copilului.

 

În pedagogia Montessori, cunoaşterea este o experienţă care trece prin simţuri (pipăit, văz şi auz) şi utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susţinută de libertatea alegerii şi făcând uz de experienţa practică şi experimentarea directă, în locul unei înţelegeri conceptuale abstracte.

 

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea iniţiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile şi încurajarea obţinerii satisfacţiei de a învăţa pe cont propriu cum să nu le mai repete.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2017

ISBN: 978-606-910-058-5

EAN-16: 978606910058

Copertă: Paperback

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press