TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lapte de la pieptul mamei / Mama's Milk

Michael Elsohn Ross
Laptele mamei este cel mai bun pentru bebeluș, iar alăptarea este sănătoasă, naturală și firească. Când e foarte mic, copilul suge...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-85440-7-6
Dimensiuni: 20x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Lapte de la pieptul mamei / Mama's Milk

MAI MULTE DESPRE CARTE

Laptele mamei este cel mai bun pentru bebeluș, iar alăptarea este sănătoasă, naturală și firească. Când e foarte mic, copilul suge lapte de la mamă, așa cum ursulețul suge de la ursoaică, mânzul de la iapă și puiul de elefant de la mama elefant. Și puiul de balenă suge lapte de la mama lui, chiar dacă amândoi sunt sub apă!


Ilustrațiile pline de culoare, însoțite de explicații bilingve și versuri calde, de cântec de leagăn, ne arată mame care alăptează și familii cu copii, îmbinate cu imagini ale unor mamifere din toată lumea alături de puii lor.

Orice mamă care a alăptat își va reaminti liniștea și tandrețea acelor momente. Pentru cei care acum devin părinți, cartea poate fi un cadou minunat, ca și pentru copiii cărora li se naște un frate: vor afla cum se hrănesc bebelușii și vor înțelege mai ușor de ce mama petrece atît de mult timp cu cel mic.

 

Copiii mai mari vor învăța lucruri importante despre mamifere, despre locurile în care trăiesc și cum își îngrijesc puii. Cartea conține și o planșă cu câteva informații interesante despre animalele prezentate. Știați că laptele de cangur este roz? Sau că puiul de elefant poate să sugă până la cinci ani?

Autor: Michael Elsohn Ross
Ilustrator: Ashley Wolff
Traducător: Florin Bican
Data apariției: octombrie 2014
Editura: Cartea Copiilor
Pagini: 28
Limba: Engleză, Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte ilustrată, educativ, 0-5 ani
  • Florin Bican Florin Bican - Traducător
    Florin Bican - n. 29.3.1956, Bucureşti. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi străine, Secţia engleză-rusă, a Universităţii Bucureşti. A fost, pe rând, profesor de limba rusă, traducător din limba engleză, secretar pentru probleme de presă şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus