TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Năsturel

Don Freeman
Colecții/Serii: Cărţi de poveşti
Sunt pe lume poveşti de aventuri care te plimbă în junglă, peste mări şi ţări, pe sub pământ şi chiar prin cer, în nori....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-85440-2-1
Dimensiuni: 26,5x24,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Năsturel

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sunt pe lume poveşti de aventuri care te plimbă în junglă, peste mări şi ţări, pe sub pământ şi chiar prin cer, în nori. Mai sunt poveşti de adormit copiii care te plimbă încă şi mai departe, prin lumea viselor, în noapte. Poveşti fantastice sau amuzante, cu eroi frumoşi şi puşi pe vitejii sau dimpotrivă, năzdrăvani şi puşi pe şotii. Poveşti cu ciorăpei sau cu pantaloni scurţi, poveşti cu dantele sau pistoale, poveşti cu aromă de parfum sau praf de puşcă, poveşti care gâdilă sau muşcă, poveşti pentru copiii cuminţi şi poveşti pentru cei care nu ascultă de părinţi.


Ei bine, „Năsturel” este o poveste dintre cele rare, din cele care poartă numele de poveşti de suflet. O poveste care nu te poartă foarte departe, nici mai sus, nici mai jos, decât acolo, ascuns, înlăuntru, aproape, într-un loc uitat în zilele noastre în care se pune preţ doar pe ce costă scump. Un loc unde, odată intrat, descoperi că ai nevoie de atât de puţin ca să fii fericit! Ai nevoie de prietenie, de prietenie adevărată, şi mai ales de dragoste, să o primeşti… Cu condiţia să fii tu primul care o dăruieşti!

 

Autor: Don Freeman
Ilustrator: Don Freeman
Traducător: Andreea Demirgian
Data apariției: 2013
Editura: Cartea Copiilor
Titlu original: Corduroy
Pagini: 36
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte ilustrată, poveste, ursuleț, nasture, prietenie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus