TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Adevărata poveste a motanului încălţat

Laurence Gillot
Un album pentru copii, bazat pe filmul de animație Le véritable histoire du Chat Botté, lansat de curând cu succes în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92025-7-9
EAN-16: 9786069202579
Dimensiuni: 25x29 cm
Tip copertă: Hardcover

Adevărata poveste a motanului încălţat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un album pentru copii, bazat pe filmul de animație Le véritable histoire du Chat Botté, lansat de curând cu succes în cinematografele franceze. Filmul va rula în sălile de cinema din întreaga lume. Albumul se adresează copiilor între 3 şi 6 ani. Ilustraţiile, create de studiourile de animaţie Delacave, sunt moderne şi atractive, iar povestea, dinamică şi captivantă, este adaptată după scenariul filmului şi după faimosul basm al lui Charles Perrault.

Micutul Pierre, fiul cel mic al morarului, moștenește la moartea tatalui său o ciudată pisică vorbitoare. Pe patul de moarte, morarul îi spuse fiulu, cu un ton misterios, să ia seamă la sfaturile pe care i le va da simpaticul ghemotoc de blană matăsoasa. Primul lucru pe care i-l ceru motanul fu să-i confecționeze niște cizmulițe. Zis și făcut! Cizmulițele se dovediră a fi vrăjite! Încălțat cu ele, motanul alerga iute ca gândul și ca vântul! Astfel echipat, năstrușnicul animal îi promise Micuțului Pierre că-l va ajuta să se căsătorească cu Prințesa Manon, fata de care băiatul era îndrăgostit lulea. Numai că mâna prințesei era râvnită și de Șambelanul regelui, un personaj sinistru care îl obligă pe Căpcăunul cel fioros să-i mănânce pe toți pețitorii Prințesei Manon.

Autor: Laurence Gillot
Traducător: Miruna Ion
Data apariției: noiembrie 2009
Editura: IBU Publishing
Titlu original: La véritable histoire du Chat Botté
Pagini: 44
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
basm, Perrault, aventuri, căpcăun, motan vorbitor, prinţesă

Opinia cititorilor