TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bicicleta lui Miffy

Dick Bruna
Colecții/Serii: Seria Miffy
Miffy visează să aibă bicicleta ei, într-o bună zi, când va creşte mare. Va merge pe bicicletă prin pădure, va urca la deal şi va...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88-4381-3
EAN-16: 9789738843813
Dimensiuni: 16x16 cm
Tip copertă: Hardcover

Bicicleta lui Miffy

MAI MULTE DESPRE CARTE

Miffy visează să aibă bicicleta ei, într-o bună zi, când va creşte mare. Va merge pe bicicletă prin pădure, va urca la deal şi va coborî în viteză, ba chiar va pedala prin ploaie. Când va ajunge acasă, Miffy nu va uita să-şi cureţe bicicleta cu grijă.

Dick Bruna este unul dintre cei mai renumiţi autori contemporani de cărţi ilustrate pentru copii. A scris şi a ilustrat peste 100 de titluri. Printre cele mai cunoscute sunt cărţile cu Miffy, traduse în 40 de limbi şi vândute în peste 80 de milioane de exemplare. Dick Bruna este foarte cunoscut în Japonia, unde stilul său este foarte apreciat şi iubit atât de copii, cât şi de părinţi, şi multe dintre produsele pentru copii sunt decorate cu ilustraţiile sale.

 Iepuraşul Miffy, cel mai popular personaj al cărţilor sale, a fost creat în 1955, în timpul unei vacanţe la mare a familiei Bruna. Băiatul lor se juca cu un iepuraş de pluş, în timp ce tatăl Dick desena, ca de obicei. Dick şi-a amintit de iepuraşii de care avusese grijă în copilărie şi dintr-o dată un iepuraş a apărut şi pe hârtie. Bruna a hotărât ca Miffy să fie fetiţă din simplul motiv că a preferat să deseneze o rochiţă şi nu nişte pantaloni.

Autor: Dick Bruna
Ilustrator: Dick Bruna
Data apariției: 2007
Editura: Cartea Copiilor
Titlu original: Miffy Rides a Bike
Pagini: 28
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
miffy, bestseller, carte cartonată

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus