TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Super ghidul băieților creativi de azi
Super ghidul băieților creativi de azi
Vezi
galerie

Super ghidul băieților creativi de azi

Id: #374989

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea conține o mulțime de informații pentru băieții îndrăz neți și curioși. Noutăților li se adaugă activități creative, care să-i ajute să nu se plictisească niciodată, și portrete ale unor persona lități, care pot servi drept modele.

Acest mic ghid este destinat atât să-i ajute pe tineri să se cu noască pe ei înșiși, cât și să-i sprijine în viața lor de zi cu zi. În primul rând, ea răspunde unor întrebări pe care tinerii și le pun cu privire la anumite subiecte: sport, emoții, bani de buzunar, fete... și, în al doilea rând, le oferă o mulțime de idei. Conține și multe sfaturi (care îi pot face să zâmbească pe adulți, dar care prezintă un mare interes pentru tineri) despre stil, comportament, atitudini... În paginile ei tinerii pot găsi și idei pentru jocuri, bricolaj, rețete culinare, provocări de tot felul. Este cu adevărat plină de resurse.

În general, acest tip de carte este dedicat doar fetelor, așa că e bine că există și una pentru băieți. Lucrarea este destinată băieților între 9 și 12 ani. Este o carte care se citește cu plăcere. Poate fi interesantă și pentru copiii cărora nu

le place prea mult să citească. Paragrafele scurte conferă ritm textului și îl fac mai accesibil. Ilustrațiile sunt foarte frumoase și foarte numeroase. Cartea este închisă cu o bandă de elastic, iar paginile, laminate pentru a fi mai rezistente, sunt dispuse pe o spirală, pentru o mânuire mai ușoară.

 

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786060065265

Copertă: Paperback

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO