TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prima mea carte despre fizică cuantică DP-SKF-PMCDFC-20-N-001
Vezi
galerie

Prima mea carte despre fizică cuantică

de Sheddad Kaid-Salah Ferrón

Id: #317675

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

“Prima mea carte despre fizica cuantică” este un distractiv ghid ilustrat despre lumea fascinantă și misterioasă a fizicii cuantice. Se adresează copiilor cu vârsta peste 10 ani.

Această carte explică pe înțelesul copiilor fizica cuantică, într-un mod ușor și plăcut. Designul grafic este atrăgător, iar textul este clar și concis.

Totul din jurul nostru - copaci, clădiri, mâncare, lumină, apă, aer și chiar noi înșine - este compus din particule, mai mici decât un nanometru. Fizica cuantică este știința acestor particule și fără ea, niciunul dintre dispozitivele noastre electronice, de la smartphone-uri la computere și cuptoare cu microunde, nu ar exista.

Dar fizica cuantică ne împinge, de asemenea, să cunoaștem mai multe lucruri despre lumină, unde și particule, masă, fotoni, atomi, molecule, dualitate undă-particule, materie și antimaterie, principiul incertitudinii, undele de probabilitate, înțelegerea cuantică, radioactivitatea etc, toate explicate pe înțelesul copiilor.

Lumea fizicii cuantice este un loc uimitor, unde particulele cuantice pot face lucruri ciudate și minunate, acționând total spre deosebire de obiectele pe care le experimentăm în viața de zi cu zi. Cum pot exista atomii în două locuri simultan? Și cum poate o pisică să fie moartă și vie în același timp?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sheddad Kaid-Salah Ferrón

Ilustrator: Eduard Altarriba

Data apariției: septembrie 2020

ISBN: 978-606-048-204-8

EAN-13: 5948495003753

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 28,5x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House