TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

În coadă de pește. Aripi & Co. Al doilea caz al Agenției de detectivi a zânelor

Sally Gardner
La agenţia zânelor-detectiv e dezamăgire mare: sunt cinci luni de când Emily Vole şi prietenii ei au deschis Aripi & Co şi nu au...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8620-33-6
Dimensiuni: 15x19 cm
Tip copertă: Hardcover

În coadă de pește. Aripi & Co. Al doilea caz al Agenției de detectivi a zânelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

La agenţia zânelor-detectiv e dezamăgire mare: sunt cinci luni de când Emily Vole şi prietenii ei au deschis Aripi & Co şi nu au niciun caz de rezolvat.

Însă când Sir Walter Cross e găsit mort în circumstanţe suspecte, alta e mâncarea de peşte! Cazul ajunge pe mâinile lor. Imediat, detectivii află că domnul Rollo, croitorul, şi-a pierdut în mod misterios toată averea, iar planurile de nuntă ale lui Pan Smith s-au năruit fix în ajun.

Emily, Flagrant şi Deranj ies din amorţeală şi îşi adună toate forţele pentru a descoperi ce e putred în toată afacerea şi cine le fură oamenilor norocul.

Autor: Sally Gardner
Ilustrator: David Roberts
Traducător: Elena Cristina Gogâţă
Data apariției: aprilie 2015
Editura: Arthur
Pagini: 168
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, ilustrații, adopție, detectiv, zână, vrăjitoare, magie, pisici

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver În coadă de peşte Primul volum al seriei Aripi&Co m-a încântat şi surprins peste măsură la sfârşitul anului trecut. Puţine sunt, însă, seriile în care cel de-al doilea volum se ridică la nivelul aşteptărilor trasate atât de exigent încă de la debut. În coadă de peşte este, din fericire, o astfel de carte. Detectivi, spiriduşi, o crimă miserioasă, un tort de nuntă înfulecat pe ascuns, zâne care vorbesc cu căţeii şi noroc cu duiumul alcătuiesc un cocktail (exploziv) delicios pentru cei mici şi o poveste de după amiază relaxantă, cu un umor de calitate şi cu suspans pe măsură. Pentru gustul meu doar...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor