TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde CV-RLG-RAICMR-21-N-001
Vezi
galerie

Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde

de Roger Lancelyn Green

Titlu apărut în colecția Yaa! la Curtea Veche

Id: #373824

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Legendele bravilor Cavaleri ai Mesei Rotunde sunt adunate aici sub semnul luptei dintre Bine și Rău, dintre puritatea sufletească și tentația de a-ți încălca jurământul, uneori chiar în numele iubirii.


Cavaleri neînfricați, domnițe la ananghie, închise în castele bântuite și bătute de furtuni, vrăjitoare cu inima împietrită, animale fabuloase și magie de toate felurile, dar mai ales din soiul cel mai înfricoșător: iată cum ar arăta o descriere pe scurt a acestei cărți. Însă, pe cât de atrăgătoare, pe atât de superficială, fiindcă esența poveștilor sale constă în ceva profund, ce trebuie descoperit dincolo de aventurile palpitante ale eroilor și eroinelor. E vorba atât despre alegerile morale care ne pot schimba viața și pot hotărî soarta celor din jur, cât mai ales despre căutarea acelui lucru care îi dă existenței adevăratul ei sens – numit aici Sfântul Graal.

 

Eroi recenți, precum Luke Skywalker, Harry Potter și mulți alții, sunt inspirați din aceste povestiri nemuritoare, pe care Roger Lancelyn Green le-a readus la viață pentru micuții aflați încă la vârsta marilor descoperiri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roger Lancelyn Green

Traducător: Adriana Ionescu

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: King Arthur

ISBN: 978-606-44-0853-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: aventură, curaj, iubire, magie

 

Opinii editoriale

De vreme ce e foarte posibil ca micuții să întâlnească oameni răi, ar fi bine să afle și despre cavaleri și eroi plini de curaj. Altfel, viața le-ar fi lipsită de strălucire.”

C.S. Lewis

Pentru toți cei interesați de ciclul arthurian, cartea deja clasică a lui Roger Lancelyn Green este o lectură fundamentală. Ca toate repovestirile bune care au figura regelui Arthur în centrul lor, și aceasta păstrează natura enigmatică a legendei. Iar felul cum e narată îi oferă cititorului bucurie și încântare.

fantasyliterature.com
Roger Lancelyn Green
Roger Lancelyn Green
Autor

Roger Lancelyn Green (1918–1987) a fost biograf și romancier britanic. Provenind...

vezi autor