TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dracula Junior și nestematele blestemate IN-PIN-DRJINB-19-N-001
Dracula Junior și nestematele blestemate
Vezi
galerie

Dracula Junior și nestematele blestemate

de Piț Nana

Id: #263335

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Într-un păienjeniș labirintic de credințe supranaturale, iubirea dintre DJ – Dracula Junior? – și Ileana rămâne singura certitudine, însă ea va trebui să facă față unei mulțimi de provocări venite din dimensiuni paralele.”                                         

4TEEN

Băiatul respiră adânc şi ia o piatră roşie şi lucioasă în mână. O închide în pumn, ducând-o la piept, cu ochii închişi. Buzele vinete de frig sunt strânse într-un rictus dureros. Brusc, piatra începe să lumineze strident, iar tânărul o azvârle pe nisip, ca şi cum l-ar fi fript.  Apoi, priveşte, cu o fascinaţie amestecată cu dezgust, cum piatra roşie devine incandescentă, ca o bucată de fier lucrat la forjă, apoi se alungeşte, se chirceşte, creşte, se umflă, mârâie, se zbate şi, într-un final, se lăţeşte epuizată la pământ. Creatura care tocmai s-a născut din mâinile tânărului arată ca o broască râioasă imensă, ca un cadavru de om putrezit, cu piele albăstrie, îngheţată şi ochii asemănători pietrei din care a apărut...

Cum ajunge un adolescent contemporan din Los Angeles să fie implicat într-o succesiune de aventuri inițiatice în Transilvania strămoșilor săi, în ciuda faptului că el își dorea să-și continue viața unui copil răsfățat al unei vedete de la Hollywood, care nu renunța niciodată la purtarea ochelarilor săi de soare? Cum își va descoperi DJ puterile sale fabuloase și ce rol joacă prima iubire în această nouă saga Twilight localizată pe tărâmuri „barbare”?

„Succesiune epopeică de întâmplări miraculoase care consolidează mitul unui Dracula Junior amuzant și inventiv!”

NEW BOOKS

Feerie fantasy cu spectaculoase întorsături de situație, care proiectează – cu o ironie fin conturată – destinele excepționale ale unor personaje de basm redescoperite în decor contemporan.”

THE CHRONICLE



Alte titluri pentru PițNana (autor):
Dracula Jr. and the Cursed Gems (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Piț Nana

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-606-992-295-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral