TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Judy Moody merge la facultate
Judy Moody merge la facultate
Vezi
galerie

Judy Moody merge la facultate

de

Titlu apărut în colecția Judy Moody la Gama

Id: #374511

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Judy e într-o toană proastă – aia de „Urăsc-Matematica” –, până când își întâlnește noua preparatoare. Chloe este o studentă bestială, îmbrăcată mereu ultra-funky. Cât de curând, mate-tudinea lui Judy se schimbă într-o super-bucuri-tudine.

 

Adio, Judy Moody! Bun venit, Domnișoară Facultate! udy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică. Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici.

 

Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit! Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly. 

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Judy Moody salvează lumea • Judy Moody are toane • Judy Moody devine celebră • Judy Moody vine de pe Marte • Judy Moody face ocolul Pământului în 8 zile

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9789731497044

Copertă: Paperback

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: umor