TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventurile lui Tom Tudor (Vol.I) Castelul din peșteră BU-MBT-ALTTVC-16-N-001
Aventurile lui Tom Tudor (Vol.I) Castelul din peșteră
Vezi
galerie

Aventurile lui Tom Tudor (Vol.I) Castelul din peșteră

de M.B. Tudor

Id: #249074

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea este un debut în genul fantasy și povestește cu umor, într-un ritm alert, aventurile trăite de un băiat din capitală în ținutul mirific al unui sat din țara moților.
Tom, căci așa se numește personajul principal, este un flăcău de numai doisprezece ani, plecat în vacanța de vară  la bunicul Moșulică. Este un băiat tipic de oraș, care are ca preocupări principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphonul și tableta Samsung. Împreună cu Nina, cățelușa lui cea dragă, descoperă la bunicul său o curte plină de animale, vede o căruță, merge la fierăria satului, participă la cositul fânului, dar mai ales descoperă MAGIA  într-o peșteră. Acolo o cunoaște pe prințesa Zora, se împrietenește cu Leonidas, se luptă cu Daizus, și învață la Bibliotecă să folosească mantiile magice și baghetele de făcut vrăji. În adâncul pământului vor avea loc aventurile minunate ale băiatului, loc unde cunoaște o lume la care numai visa.
O carte minunată despre magie, vise și copilărie.

Aventurile lui Tom Tudor. Autorul ne promite că aventurile din Peșteră vor continua și în ocean și apoi în văzduh și se vor întinde pe  cinci volume. Volumul unu ”Castelul din peșteră” continuă cu volumul doi  ”Băiatul care înota cu delfinii”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: M.B. Tudor

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-973-023-071-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 157

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: București

Teme: aventură, magie