TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tabăra - HC
Vezi
galerie

Tabăra - HC

de Louis Sachar

Titlu apărut în colecția Smart Blue la Arthur

Id: #375419

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea lui Louis Sachar a primit National Book Award for Young People's Literature și Medalia Newbery pentru „contribuții deosebite aduse literaturii americane pentru copii"


În urma unei neînţelegeri, Stanley Yelnats e trimis în tabăra de corecţie Lacul Verde. Băieţii obraznici care ajung acolo trebuie să sape zi de zi câte o groapă – pentru a-şi modela caracterul, aşa le spune Directorul.

 

Pe măsură ce lacul secat e împânzit de gropi, Stanley află tot felul de lucruri despre el însuşi, despre adevărata menire a taberei şi despre motivul pentru care a ajuns acolo. 

 

Cartea lui Louis Sachar este o poveste fascinantă despre frustrare şi voinţă, o aventură la capătul căreia descoperim, odată cu Stanley, sensul prieteniei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Louis Sachar

Traducător: Christina Anghelina

Data apariției: aprilie 2022

Titlu original: Holes

ISBN: 9786060867869

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: aventură, copilărie

Editura: Arthur

 

Din blogul Cartepedia

Gabriela Macsim Gabriela Macsim

,,„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit până acum în materie de cărți pentru copii. Cartea este premiată cu medalia Newbery și pe bună dreptate, fiind o carte originală......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,sau: - „Shawshank Redemption“, ediţia pentru tineri, revizuită şi adăugită; - Tratat de psihogenealogie pentru cei mici; - Comoara din Insulă, dar fără piraţi şi mai ales fără apă; - „Bonnie şi Cl......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

De multă vreme n-am mai citit o poveste pentru copii cu atâta plăcere! Ultima carte de acest gen a fost Jocul lui Westing de Ellen Raskin, însă Holes/Tabăra lui Sachar mi-a plăcut mai mult. Nici măcar nu știu ce anume să-i reproșez cărții, poate doar faptul că s-a terminat prea repede și că finalul mi s-a părut cam grăbit. Cu siguranță, Tabăra este o lectură minunată la vârsta potrivită (probabil de la 12 ani în sus, căci are câteva scene mai dure), dar uite că m-am bucurat și eu de această carte, chiar și la vârsta mea înaintată.

Ema Cojocaru
Louis Sachar
Louis Sachar
Autor

Louis Sachar (n. 20 martie 1954) este un autor american de cărţi pentru copii şi...

vezi autor