TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nix cel afurisit SB-LEC-NIX0CA-19-N-001
Nix cel afurisit
Vezi
galerie

Nix cel afurisit

de Lena Coakley

Id: #261743

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nix cel năstrușnic, care trăiește în pădure, nu are gânduri bune. Draga lui Regină a zânelor a plecat și i-a lăsat o misiune foarte importantă: să protejeze pădurea de cei mai periculoși dușmani — oamenii.

Când un intrus încăpățânat intră fără permisiune pe teritoriul lui, abilitățile lui Nix sunt puse la încercare, astfel că născocește câteva șiretlicuri ca să-l alunge pe bietul bărbat-om. Dar când eforturile sale nu merg cum și-a imaginat, devine clar că acest intrus, dar și mica făptură a zânelor, nu prea sunt ceea ce par a fi.

Această poveste splendidă a Lenei Coakley, cu minunatele ilustrații de Jaime Zollars, explorează nemuritoarele legături de familie și bucuria de a găsi un cămin în cele mai neașteptate locuri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lena Coakley

Traducător: Dragoș Tudor

Data apariției: aprilie 2019

Titlu original: Wicked Nix

ISBN: 978-606-94622-8-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

„Nix cel afurisit este ca o prăjitură – delicioasă; vă va umple sufletul. O combinație de umor, de pierdere dureroasă și de speranță a revederii, Nix cel afurisit este o meditație asupra minciunilor pe care ni le spunem ca să ne protejăm și a modurilor neașteptate în care ne putem forma o familie. O poveste sclipitoare, surprinzătoare, minunată.”

Kelly Banhill, câștigătoare a medaliei Newberry pentru cartea Fata care a băut luna

„Nix cel afurisit este o carte rară și încântătoare. Năstrușnică și emoționantă deopotrivă, această poveste are menirea de a ajunge la sufletele tuturor cititorilor îndeajuns de norocoși să-i descopere magia. Este clar cea mai frumoasă poveste cu zâne pe care am citit-o în ultimii ani.”

Jonathan Auxier, autorul cărții The Night Gardener, bestseller New York Times