TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ickabog - HC AR-JKR-ICKABO-20-N-001
Vezi
galerie

Ickabog - HC

de J.K. Rowling

Titlu apărut în colecția Arthur GOLD la Arthur

Id: #325945

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ickabog a fost publicată inițial online astfel încât familiile să se bucure de poveste în timpul lunilor de izolare din 2020 iar cartea este minunat ilustrată de tinerii câștigători ai Concursului de Ilustrații „Ickabog”


Înalt cât doi cai. Cu ochi strălucind ca niște globuri de foc. Cu gheare lungi, ascuțite ca briciul. Așa vine Ickabog...

Regatul Cornucopiei a fost odată cel mai fericit din lume. Avea o grămadă de aur, un rege cu cele mai stilate mustăți pe care ți le-ai putea imagina, și măcelari, brutari și brânzari ale căror bucate rafinate te făceau să dansezi când le mâncai.

Toate erau perfecte – cu excepția încețoșatei Mocirlova, țara de sus, care, potrivit legendei, era sălașul monstruosului Ickabog. Oricine cu scaun la cap știa că Ickabogul era doar o poveste, de speriat copii spre a fi cuminți. Dar poveștile, când devin mituri, au o calitate ciudată: uneori prind viață și ajung incontrolabile.

Ar putea un mit să detroneze un rege îndrăgit? Ar putea un mit să îngenuncheze o țară fericită? Să împingă doi copii curajoși într-o aventură pe care nu au căutat-o și la care nu s-au așteptat niciodată?

extinde
 

Detalii produs

Autor: J.K. Rowling

Traducător: Tatiana Dragomir

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: The Ickabog

ISBN: 9786060864271

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: prietenie

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Fani ai universului Harry Potter, faceți cunoștință cu Ickabog, o carte pentru copii publicată online sub formă de foileton! În ciuda faptului că Ickabog nu este o poveste despre pelerine de invizi......“

citește mai mult
J.K. Rowling
J.K. Rowling
Autor

Joanne Rowling, cunoscută ca J.K. Rowling, s-a născut în data de 31 iulie 1965,...

vezi autor