TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Furtuna Câinilor. Supravieţuitorii (Vol. 6) GC-ERH-SUFCV6-18-N-001
Vezi
galerie

Furtuna Câinilor. Supravieţuitorii (Vol. 6)

de Erin Hunter

Id: #258564

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum își imaginează creatorii seriei „Pisicile războinice” o lume dominată de câini


Sub cerul asemenea unei piei groase și întunecate, câinii rămași în viață după Marele Mârâit își continuă lupta pentru supraviețuire.


În urma cutremurului care a zguduit pământul din temelii, oamenii au dispărut, iar haitele de câini s-au răspândit peste tot în căutarea hranei și a apei. În această lume devastată, pericolele pândesc la tot pasul. Norocel, odată un Câine Singuratic, s-a transformat acum într-un erou al câinilor aflați în căutarea unor condiții de viață prielnice. Alături de membrii Haitei Sălbatice, condusă de Dulce din postura de Alfa, Norocel speră că va găsi, în cele din urmă, liniștea mult dorită.


Dar Lamă, conducătoarea Haitei Câinilor Fioroși, are cu totul alte planuri. Aceasta este decisă să îi distrugă, în numele unei vechi profeții. Ca și cum amenințările din exterior nu ar fi suficiente, Norocel se confruntă cu viziunea unui viitor înfricoșător. În mintea lui se desfășoară imagini tulburătoare în care fiecare câine este nevoit să lupte din răsputeri pentru a supraviețui. Furtuna Câinilor este pe cale să înceapă. Se anunță o perioadă atât de cumplită, încât nimeni nu va scăpa nevătămat din această bătălie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Ilustrator: Andra Penescu

Traducător: Andrei Covaciu

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: Storm of Dogs (Survivors #6)

ISBN: 978-606-796-041-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: aventură, curaj, prietenie