TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Începutul aventurii. Exploratorii (Vol. 1) GC-ERH-EXNAV1-15-N-001
Vezi
galerie

Începutul aventurii. Exploratorii (Vol. 1)

de Erin Hunter

Id: #212293

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller internațional


Erin Hunter își conduce cititorii fascinați de tărâmurile Pisicilor războinice și Supraviețuitorilor pe cel de-al treilea tărâm fermecat. Legea de căpătâi a Exploratorilor spune că viața este o călătorie, nu o destinație.

 

Trei urși tineri din specii diferite – polar, brun, grizzly – își conduc existența după această lege implacabilă. Cu toții au fost separați de familiile lor pe când erau încă pui și s-au străduit să învingă dificultățile vieții în sălbăticie. Kallik, puiul de urs polar, a rămas orfană în urma unui atac al balenelor ucigașe. Lusa, puiul de urs negru, s-a săturat de captivitate și a găsit prilejul potrivit pentru a evada. Toklo, puiul de urs grizzly convins că mama lui nu îl iubește, învață la o vârstă fragedă să aibă încredere doar în forțele proprii. Destinul îi aduce împreună, le trezește spiritul de exploratori și îi forțează să funcționeze ca o echipă pentru a-și putea continua lupta pentru supraviețuire. Un misterios pui de urs grizzly, înzestrat cu darul de a se preschimba în alte animale, devine călăuza lor în această călătorie plină de primejdii, dar și de aventuri nemaipomenite.

 

Cartea cuprinde două versiuni ale hărții călătoriei puilor de urs: așa cum este văzută de oameni, cu reperele noastre geografice, și așa cum este percepută de urși. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Traducător: Mariana Piroteală

Data apariției: aprilie 2015

Titlu original: The Quest Begins (Seekers #1)

ISBN: 978-606-843-406-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: aventură, curaj, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Realismul cu care e înfățișată viața în sălbăticie îi va atrage cu siguranță pe fanii seriei Pisicile războinice.

Booklist

O poveste plină de suspans, care te face să «vânezi» cu nerăbdare volumul următor.

Publishers Weekly

Erin Hunter ne înfățișează o lume plină de frumusețe și de tandrețe, dar și de sălbăticie și de cruzime, învățându-ne să prețuim natura așa cum este ea.

Kirkus Reviews