TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aduceți-mi capul lui Ivy Pocket! - Volumul 3 GA-CAK-ACLIPV-18-N-001
Aduceți-mi capul lui Ivy Pocket! - Volumul 3
Vezi
galerie

Aduceți-mi capul lui Ivy Pocket! - Volumul 3

de Caleb Krisp

Titlu apărut în colecția Ivy Pocket. Editura Gama la Gama

Id: #308629

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ivy Pocket este iarăși pe fugă, pentru că trebuie să scape – cu greu, dar absolut genial, dacă ții neapărat să afli – de malefica domnișoară Always și de opriticii săi. Ceea ce nu o deranjează deloc, fiindcă Ivy Pocket are multe de făcut. Sunt oameni de salvat, un bărbat misterios în alb de evitat și o bucătăreasă isterică de consolat, ca să nu mai pomenim de faptul că familia Butterfield plănuiește să o întemnițeze iarăși pe Ivy – de parcă ea s-ar mai lăsa păcălită.


Din fericire, Ivy Pocket are toate talentele unui maestru al deghizărilor și puterea de deducție a unui detectiv de la Scotland Yard. E întru totul convinsă că poate să le scape din mâini dușmanilor îndeajuns cât să-i reușească cea mai spectaculoasă salvare din toate timpurile.


Din nefericire, nimic nu merge conform planului...

O serie magică despre o menajeră de doar doisprezece ani, care se trezește prinsă într-o conspirație din care nu lipsesc minciunile, stafiile și... crimele! Fanii lui Lemony Snicket și ai lui Chris Riddell vor fi încântați să o descopere pe Ivy Pocket, o fetiță absolut remarcabilă, plină de curaj și cu o inimă mare, care se descurcă să iasă din orice încurcătură cu zâmbetul pe buze.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Caleb Krisp

Ilustrator: Barbara Cantini

Traducător: Mihai Deliu

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-973-149-894-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 402

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama