TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Europa: Țări și capitale 9789731495507
Vezi
galerie

Europa: Țări și capitale

Id: #245235

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cărți de joc educative
 

Descriere produs

Pachetul conține 50 de cărți de joc „stat-capitală”, pe care veți găsi: · poziționarea geografică în Europa și vecini · suprafața, numărul de locuitori, drapelul · moneda și limba oficială · informații de cultură generală.

 

Scopul jocului este cunoașterea statelor europene și a capitalelor lor, precum și poziționarea lor pe harta Europei, prin asocierea fiecărui stat cu vecinii săi. Înainte de joc, se recomandă citirea cardurilor și reținerea informațiilor prezentate. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

 

La gradul I, cărțile se așază cu numele țării în sus. Jucătorii vor trebui să numească, pe rând, fiecare capitală a fiecărui stat. Dacă răspunsul este corect, jucătorul păstrează cartea, dacă nu, o dă deoparte.

 

La gradul 2, cărțile se așază pe masă, cu partea întrebărilor în sus. Se alege domeniul din care se vor pune întrebări, apoi primul jucător citește numele capitalei de pe prima carte, iar al doilea trebuie să-i răspundă cu numele statului. Dacă nu știe sau greșește, se trece la următorul jucător.

 

La gradul al treilea, se dau deoparte cardurile cu Irlanda și Regatul Unit și se împart cărțile egal fiecărui jucător. Primul jucător așază o carte jos, iar următorul trebuie să așeze o țară vecină sau apropiată. Dacă jucătorul nu are nicio carte spune „Pas!”. Câștigă cel care termină primul cărțile din mână sau jucătorul cu cele mai puține cărți.

 

Copilul va învăța astfel să socializeze, își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, memoria și perspicacitatea. Pachetul face parte din colecția „EduCard Expert”, recomandat copiilor de 7+ ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • English Vocabulary • Orașe din România • Who`s who • Înmulțirea • Țări și capitale

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: 2015

ISBN: 9789731495507

Copertă: Board book

Număr pagini: 50

Limbă: Română

Dimensiuni: 6x9 cm

Hârtie: Cartonată

Editura: Gama

Teme: copilărie, curiozitate