TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O zi cu mecanicii din lumea animalelor GA-SHR-OZCMDL-21-N-001
Vezi
galerie

O zi cu mecanicii din lumea animalelor

de Sharon Rentta

Id: #373008

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru Dylan e o zi foarte importantă: le dă o mână de ajutor mecanicilor de la garajul tatălui său. O mulțime de mașini și camioane trebuie reparate, iar Dylan e convins că va ajunge curând expert – chiar dacă, la început, face ravagii în atelier. Unelte, haos și distracție – pe toate le găsiți în această carte cu povești amuzante, perfectă pentru copiii pasionați de motoare.

 

Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor și textelor pline de umor! Personajele adorabile și poveștile haioase captează atenția copiilor și le stimulează imaginația.

 

Cartea le prezintă copiilor structura unui spital: care sunt principalele secții, cum arată o sală de operații sau cum se execută diferitele intervenții. Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul.

 

Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani. Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • O zi cu pompierii din lumea animalelor • O zi în aeroportul animalelor • O zi în gara animalelor • O zi cu constructorii din lumea animalelor • O zi la poșta animalelor • O zi cu doctorii din lumea animalelor

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sharon Rentta

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: A Day with the Animal Mechanics

ISBN: 9789731498195

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 24x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, natură