TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventurile lui Leonardo (Vol. 1) 978-606-992-539-3
Aventurile lui Leonardo (Vol. 1)
Vezi
galerie

Aventurile lui Leonardo (Vol. 1)

de Roxana Andreea Rusu

Titlu apărut în colecția Biblioteca Leonardo la Integral

Id: #318175

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Smartbook-ul conține 10 povești educative cu aventurile micului leopard Leonardo, Activități și multe informații utile pentru părinți și profesori.

Cartea pune accentul pe dezvoltarea abilităților soft (soft skills), cele care se învârt în jurul comunicării, autodisciplinei, capacității emoționale și relaționării cu ceilalți.

Cum îl poate ajuta pe copil dezvoltarea abilităților soft? Îmbunătățindu-i capacitatea de comunicare cu ceilalți, încrederea în sine, adaptarea la mediu, la schimbări și la condițiile cu care se confruntă, viteza de reacție, orientarea către rezolvarea problemelor (și nu mă refer la cele de algebră), flexibilitatea, gândirea obiectivă, empatia, conștiința, chiar și bunul simț.

Poveștile ne aduc în atenție un pui de leopard vesel și isteț, pe nume Leonardo.

Copiii vor fi fascinați de întâmplările și situațiile inedite prin care Leonardo va trece. Mai ales, că și ei se pot confrunta cu ele oricând, pentru că fac parte din lumea reală, chiar dacă personajele sunt niște animăluțe simpatice.

Cu o prefață de excepție, scrisă de Prof. dr. Florin Colceag – antrenorul de genii, Prof. Anca Tîrcă – consultant expert în educație și Ana Iorga – prezentatoare TV și cercetător la Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” din cadrul Academiei Române. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roxana Andreea Rusu

Ilustrator: Octav Ungureanu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-992-539-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 68

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

"Mutarea accentului pe lecția în care se lucrează diferențiat, în care a greși înseamnă a învăța, în care copiii creează, în care se acceptă opinii, se adresează întrebări şi există răspunsuri şi soluţii alternative, şi nu „căi optime unice“. Adică tipul acela de învățare în care se dezvoltă abilitățile de tip soft skills, de care vorbește și Roxana Andreea Rusu în această carte și care sunt o condiție pentru o viață de adult de succes."

Prof. Anca Tîrcă

"O carte care să le explice prietenos copiilor cât de importante sunt aceste valori e o idee minunată. Nu trăim singuri, iar felul în care îl preţuim şi îl valorizăm pe celălalt este esenţial. Dacă ne antrenăm copiii la acest capitol, vor fi pregătiţi să facă performanţă în orice domeniu, să nu se teamă de schimbare şi să ţină piept celor mai complicate situaţii. Poveştile sunt prilejul cel mai plăcut să înveţi, să te emoţionezi şi să ţii minte întâmplări care‑ţi vor servi cândva. Personajele senine de care te ataşezi te însoţesc încă multă vreme după ce ai închis cartea."

Dr. Ana Iorga