TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Insula comorii DP-RLS-INSULC-21-N-001
Insula comorii
Vezi
galerie

Insula comorii

de Robert Louis Stevenson

Id: #333278

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Didactica Publishing House vă invită să navigați spre aventură cu Insula comorii, această ediție palpitantă ilustrată a iubitului roman al piraților, comorilor îngropate și pericolului al lui Robert Louis Stevenson!

 

Insula comorii este un roman care îi poate face pe cei mici să iubească aventura și lectura și bineînțeles să își alimenteze imaginația cu personaje și locuri inedite.

 

Harta unei comori ascunse, o insulă îndepărtată și misterioasă, o călătorie periculoasă și mai presus de toate: pirații! Nu lipsește nimic pentru a transforma această capodoperă a lui Robert Louis Stevenson într-o aventură perfectă!

 

Vino împreună cu Jim în timp ce caută insula pustie unde bătrânul căpitan Flint și-a îngropat comoara și ajută la lupta cu o bandă de pirați condusă de legendarul Long John Silver.

 

Plină de entuziasm pe fiecare pagină, cartea îi duce pe tinerii cititori într-o aventură în larg, pe care nu o vor uita niciodată. Formatul acestei ediții îi va face pe copii să se simtă de parcă ar citi de fapt jurnalul lui Jim, în timp ce ilustrațiile mari și colorate ale Francescăi Rossi dau viață lumii piraților.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Louis Stevenson

Ilustrator: Francesca Rossi

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 978-606-048-165-2

EAN-13: 5948495003357

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: aventură

Robert Louis Stevenson
Robert Louis Stevenson
Autor

Robert Louis Stevenson a fost poet și romancier scoțian, autor al unor jurnale d...

vezi autor