TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventurile râmei Oli HU-OLG-AVENRO-20-N-001
Vezi
galerie

Aventurile râmei Oli

de Olga Gudynn

Titlu apărut în colecția Humanitas Junior la Humanitas

Id: #312131

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu-i ușor să fii o râmă mică într-o lume așa de mare! Trebuie să te ferești de pantofii oamenilor, de ciocul păsărilor, ba chiar și de picăturile de ploaie. Dar e distractiv și fiecare zi e o aventură!

 

Faceți cunoștință cu Oliver – Oli pentru prieteni –, o râmă nostimă cu ochelari roșii, mare amatoare de călătorii și de visat cu ochii deschiși. Pentru că își dorește din toate puterile să vadă ce se află dincolo de Dealul Plopilor, unde trăiește de când se știe, Oli are parte de aventura vieții lui: ajunge, cum necum, într-o grădină magică, descoperă cum se leagă între ele toate lucrurile din natură, înțelege de ce fructele și legumele au puteri miraculoase și sunt cei mai grozavi supereroi, se luptă cu un dușman de temut și, mai cu seamă, își face o mulțime de prieteni.

 

Aventurile râmei Oli, acum într-o ediție nouă, îndelung dichisită, este o poveste frumoasă despre prietenie, înțelepciune și curaj, din care aflăm că nimeni nu-i prea mic pentru vise mari și că, dacă îți dorești cu adevărat, poți!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Olga Gudynn

Data apariției: aprilie 2020

ISBN: 978-973-506-602-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: curaj, prietenie, aventură, magie, natură, umor

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Oli este o râmă ca toate celelalte, doar că are un mic defect. Este un visător fără pereche iar asta îl face să fie uneori neatent. Iar ca râmă, neatenția poate fi uneori fatală. Așa cum a fost cât pe......“

citește mai mult