TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să învățăm despre animalele de companie AR-NIN-SNDADC-17-N-001
Să învățăm despre animalele de companie
Vezi
galerie

Să învățăm despre animalele de companie

de Nikoleta Novak

Titlu apărut în colecția Să învățăm despre la Aramis

Id: #248866

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Să învățăm despre animalele de companie comandă acum cartea online scrisă de Nikoleta Novak și apărută la editura Aramis.

Dragi părinți și învățători, nu-i așa că orice „suflet de copil” se bucură să se joace cu un animăluț? Câți dintre cei mici nu și-au dorit să aibă lângă ei (și nu v-au rugat să le cumpărați) fie un cățeluș, fie un iepuraș, fie un papagal ori o pisică? Dar nu întotdeauna știm, nici noi și ei cu atât mai puțin, cum să le îngrijim, ce să înțelegem din comportamentul lor și nici cum să ne ferim de unele situații care ar putea deveni neplăcute – sau chiar periculoase.
Prin intermediul acestei cărți, editura Aramis vine în ajutorul dumneavoastră. Într-un mod plastic și distractiv, textul îmbogățit cu imagini sugestive o să îi deprindă pe micii cititori cum să se poarte cu animalele de companie, să își asume unele responsabilități și să aibă grijă de ele. Mai mult chiar, se vor amuza rezolvând câteva teste și aflând aspecte interesante despre anumite rase de câini, de pisici, de papagali etc. Să-i însoțim și să învățăm despre animale!
Copiii vor să fie fericiți. Dăruiți-le o carte care le va plăcea mult, mult, mult de tot!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nikoleta Novak

Traducător: Aurelia Ulici

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-706-597-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis