TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Charles Dickens. Scriitorul care a cucerit inima publicului cu romanele sale. Seria Micii mei Eroi (Vol. 25) LI-000-MICECD-19-N-002
Charles Dickens. Scriitorul care a cucerit inima publicului cu romanele sale. Seria Micii mei Eroi (Vol. 25)
Vezi
galerie

Charles Dickens. Scriitorul care a cucerit inima publicului cu romanele sale. Seria Micii mei Eroi (Vol. 25)

Titlu apărut în colecția Micii mei eroi la Litera mică

Id: #314311

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Superputerile lui au fost o mare sensibilitate, o capacitate uriașă de autodepășire și nesfârșitele ore de lucru. Datorită lor a devenit unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii.

Dickens a scris despre schimbările din timpul Revoluției Industriale: cum trăiau lucrătorii și câte aveau de pătimit copiii nevoiți să muncească în fabrici. Poveștile lui au mișcat inimile cititorilor din lumea întreagă. Iată povestea lui!

”Dacă ar trebui să alegi între o poveste tristă și una veselă, cu siguranță, ai prefera-o pe cea veselă, nu-i așa? Însă oricât de mult ne-ar displăcea, în viață există și lucruri triste, cum sunt sărăcia, corupția și nedreptățile. Dacă nu am vorbi niciodată despre ele, ar cădea în uitare și, mai ales, nu s-ar face nimic pentru remedierea lor. Mă numesc Charles Dickens și mi-am dedicat viața acestor teme, scriind despre ceea ce nimeni nu voia niciodată să vorbească. Pentru că am avut o copilărie grea, când m-am făcut mare m-am hotărât să scriu în romanele mele despre unele dintre cele mai rele lucruri care se întâmplau în epoca mea. Să nu crezi însă că operele mele au fost plictisitoare, dimpotrivă: au avut foarte mare succes, și am devenit unul dintre cei mai cunoscuți scriitori din lume. Vrei să știi cum am reușit? Am să-ți povestesc.”

Așa începe o poveste fascinantă, despre Charles Dickens, scriitorul care a cucerit inima publicului cu romanele sale.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: august 2019

ISBN: 9786063341199

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 19,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera mică