TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Charles Darwin. Omul de știință care a enunțat teoria evoluției. Seria Micii mei Eroi (Vol. 11) LI-000-MICECD-19-N-001
Charles Darwin. Omul de știință care a enunțat teoria evoluției. Seria Micii mei Eroi (Vol. 11)
Vezi
galerie

Charles Darwin. Omul de știință care a enunțat teoria evoluției. Seria Micii mei Eroi (Vol. 11)

Titlu apărut în colecția Micii mei eroi la Litera mică

Id: #304075

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Majoritatea eroilor pe care îi cunaștem sunt ființe extraordinare, înzestrate cu puteri magice și purtând pe umeri o capă care flutură în vânt. Există însă și eroi în carne și oase, ca mine și ca tine, care uneori s-au înșelat, dar alteori au descoperit lucruri mărețe. Charles Darwin a fost unul dintre ei.

Superputerile lui au fost o pensetă, o lupă și o curiozitate nemăsurată. Le-a purtat tot timpul cu el, până la capătul lumii. Când s-a întors, l-au ajutat să formuleze teoria evoluției, una dintre cele mai importante descoperiri științifice din istorie. Iată povestea lui! Tânăr fiind, Charles Darwin a urât școala și a fost adesea certat, pentru că făcea experimente ”inutile”. Cu toate acestea, pasiunea lui pentru lumea naturală a fost atât de puternică, încât a suportat cu stoicism răul de mare din timpul călătoriei sale de cinci ani în jurul lumii, la bordul vasului Beagle.

Darwin a colectat creaturi noi de pe coastele Africii, Americii de Sud și Insulelor Galapagos și și-a expus ideile inovatoare ce vor schimba înțelegerea oamenilor despre lumea naturală.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 9786063337666

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 19,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera mică